Αρχική Σπίτι & Design Παιδικά Έπιπλα LEGO από την Lola Glamour.

Παιδικά Έπιπλα LEGO από την Lola Glamour.

by Anna Karataglidou
LEGO furniture by Lola Glamour

Η ισπανική εταιρεία επίπλων Lola Glamour δημιουργεί παιδικά έπιπλα LEGO εμπνευσμένα από το δημοφιλές παιδικό παιχνίδι.

Το χαρακτηριστικό σχήμα των κουμπωμάτων που έχουν τα διάσημα τουβλάκια LEGO γίνεται χερούλι και διακοσμητικό στοιχείο των συρταριών και των ντουλαπιών της σειράς. Ο σχεδιασμός που διαθέτουν τα παιδικά έπιπλα LEGO της Lola Glamour εκφράζει μια νοσταλγία και μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι σχεδιαστές κλείνουν το μάτι στα παιδικά παιχνίδια του παρελθόντος τα οποία και έχουν σαν πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουν τα παιδικά έπιπλα του σήμερα.

Έντονα χρώματα συμπληρώνουν το σετ επίπλων που αποτελείται μέχρι στιγμής από παιδικό κρεβάτι, ραφιέρα με ντουλάπια και συρταριέρα. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του χαρακτήρα και όλα μαζί σε σύνολο δημιουργούν σίγουρα μια ατμόσφαιρα παραμυθιού.

Όλα τα έπιπλα της ισπανικής Lola Glamour είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με επιλεγμένα υλικά από δύο αδέρφια την Desiree και τον Felix. Οι ίδιοι είναι οι σχεδιαστές της Lola Glamour και συνεργάζονται με ειδικευμένους τεχνίτες για την παραγωγή κάθε κομματιού.

Οι Desiree και ο Felix κατάγονται και έχουν σαν βάση της Lola Glamour από το 1995 την περιοχή Soria της Ισπανίας, γνωστή για τους επιπλοποιούς της. Παράγουν περιορισμένου αριθμού κομμάτια, ασχολούνται με κάθε κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας και θέλουν να προωθήσουν την ισπανική επιπλοποιία προς τα έξω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Ρωμανά 25/12/2018 - 23:32

Παρακαλώ ενημερώστε για τη τιμή του παιδικού κρεβατιού με τα συρτάρια LEGO

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.