Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό γραφείου P7111 από την Porsche Design.

Φωτιστικό γραφείου P7111 από την Porsche Design.

by Andreas Rekopoulos

Το φωτιστικό γραφείου P7111 της  Porsche Design αποτελεί ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα και ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο Lifestyle αξεσουάρ γραφείου.

Το P7111 μοιάζει περισσότερο με ένα τεχνολογικό γλυπτό παρά με φωτιστικό. Κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού αποτελούν οι διπλοί αλουμινένιοι βραχίονες που επιτρέπουν κάθετη και παράλληλη μετατόπιση της δέσμης του φωτός. Η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, η προσεγμένη μηχανουργική κατεργασία και το άψογο τελικό φινίρισμα είναι εύκολα διακριτά και κάνουν το P7111 να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

Η Porsche Design  για ακόμη μια φορά δημιούργησε ένα ξεχωριστό αντικείμενο που εκφράζει άψογα το τεχνολογικό, αιχμηρό και Avant-Garde στυλ σχεδιασμού που αποτελεί σήμα κατατεθέν του διάσημου Γερμανικού σχεδιαστικού στούντιο.

Η πηγή του φωτός είναι λυχνίες τύπου LED ισχύος 10W, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται και ανακλαστήρες τύπου Zumtobel για ενίσχυση της διασποράς και έντασης του φωτός. Έτσι το φωτιστικό γραφείου P7111 παράγει εντυπωσιακά ισχυρό φωτισμό με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Τέλος υπάρχει και δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτισμού, μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία που δεν συναντάται συχνά σε φωτιστικά τύπου LED.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.