Αρχική Σπίτι & Design Τραπεζάκι καφέ Origami της Porada.

Τραπεζάκι καφέ Origami της Porada.

by Andreas Rekopoulos
Porada Origami

Η Ιταλική εταιρία Porada έχει βαθιά παράδοση στην σμίλευση φυσικών υλικών σε αντικείμενα για το σπίτι. Το εικονιζόμενο “τραπεζάκι καφέ” ονομάζεται Origami καθώς οι βάσεις του είναι εμπνευσμένες από την Ιαπωνική παραδοσιακή λαϊκή  τέχνη Origami.

Σχεδιασμένο από τους Mandelli & Silva το Origami αποτελεί κλασσικό παράδειγμα σύγχρονου design ταιριαστά παντρεμένου με την κλασσική τέχνη της επιπλοποιίας. Φτιάχνεται  από γυαλί και μασίφ ξύλο καρυδιάς, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να το παραγγείλετε βαμμένο με λάκα σε ποικιλία χρωμάτων ή σε Wenge με τα νερά του ξύλου ορατά.Οι  σχεδιαστές της Porada διατηρούν ένα πάθος για το καλό μασίφ ξύλο.

Αντιστεκόμενοι στις τάσεις των καιρών που θέλουν ολοένα και περισσότερα συνθετικά υλικά στην κατασκευή των επίπλων επιμένουν να χρησιμοποιούν με μαεστρία φυσικά υλικά, όπως δέρμα, ύφασμα, ξύλο, γυαλί και μέταλλο. Με κόστος απόκτησης περί τα 1400€ το Origami αποτελεί μια μοντέρνα και εξαιρετικά ποιοτική πρόταση για χώρους που χρειάζεται ένα χαμηλό τραπέζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.