Αρχική Τεχνολογία Ηχεία Home Cinema της Orb Audio.

Ηχεία Home Cinema της Orb Audio.

by Andreas Rekopoulos

Τα ηχεία Home Cinema της Orb Audio έχουν μικρό μέγεθος και ταυτόχρονα εξαιρετική απόδοση. Το κέλυφος τους είναι μια μικρή μεταλλική σφαίρα στο μέγεθος πορτοκαλιού και παράγουν εντυπωσιακό ήχο παρά το μικρό τους μέγεθος.

Ο σχεδιασμός των ηχείων της Orb Audio ξεχωρίζει για το στυλ, την πρακτικότητα αλλά και την ποιοτική κατασκευή. Όλα τα ηχεία είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από μασίφ μέταλλο, ενώ μικρό τους μέγεθος προσφέρει ευελιξία τοποθέτησης. Προσφέρονται σε 5 διαφορετικά χρώματα, τα τρία εκ των οποίων είναι λουστραρισμένο μέταλλο. Η πραγματική καινοτομία είναι ο modular σχεδιασμός τους που επιτρέπει να συνδυαστούν πολλά ηχεία μαζί δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο ηχείο με περισσότερους κώνους και πολλαπλάσια ένταση.

Οι μικρές μεταλλικές μπίλιες της Orb συνδέονται μεταξύ τους με την κάθε μπίλια να δίνει ήχο στην επόμενη. Η σειρά ξεκινάει από το ηχείο Mod1 που αποτελείται από ένα μόνο ηχείο και φτάνει έως το Mod4 με τους 4 κώνους. Η συλλογή περιλαμβάνει από απλό σετ δύο ηχείων για χρήση με υπολογιστή έως συστήματα 5.1 και 7.1 για χρήση Home Theater, τα οποία συνδυάζουν μέχρι 16 ηχεία ταυτόχρονα. Έτσι ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει το σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες του. Όσων αφορά το subwoofer μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο ενεργών subwoofer που προσφέρει η Orb Audio ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας.

Ο modular σχεδιασμός προσφέρει μια σειρά μοναδικών πλεονεκτημάτων. Εύκολη τοποθέτηση με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο και αμέτρητες δυνατότητες αναδιοργάνωσης. Για παράδειγμα 4 μικρά surround ηχεία μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα μεγάλο κεντρικό ηχείο 4 κώνων αγοράζοντας απλά μια βάση. Αντιστοίχως ένα ηχείο στερεοφωνικού μπορεί να μεταμορφωθεί σε δύο μικρά ηχεία υπολογιστή.

Η Orb Audio ακολουθεί ένα μοντέλο πωλήσεων που παρακάμπτει όλους τους μεσάζοντες και πουλάει τα ηχεία της απευθείας στον καταναλωτή και αποκλειστικά μέσω internet. ‘Ετσι κρατά τις τιμές σε λογικά επίπεδα χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα. Ενδεικτικά το ηχείο Mod1 που αποτελείται από μια μόνο σφαίρα κοστίζει 120$, ενώ ένα πλήρες σετ ηχείων Home Theater με 5 ηχεία και ενεργό Subwoofer ξεκινάει από 798$

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.