Αρχική Μόδα & Ένδυση Μοντέρνα ομπρέλα Mini Hook από την LEXON.

Μοντέρνα ομπρέλα Mini Hook από την LEXON.

by Andreas Rekopoulos
Umbrella Mini Hook by LEXON

Η ομπρέλα Mini Hook είναι μία απέριττη και ελαφριά ομπρέλα από την Γαλλική εταιρία LEXON. Μικρή και βολική σε μέγεθος, η Mini Hook είναι αναδιπλούμενη και μπορεί να σας συντροφεύει ανά πάσα στιγμή χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο χώρο της τσάντας σας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Mini Hook και το στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πρακτικό και κομψό χερούλι της σε σχήμα γάντζου. Η πρακτική αυτή λαβή διαθέτει έναν μηχανισμό με «κλιπ» που σας επιτρέπει να κρεμάσετε εύκολα την ομπρέλα οπουδήποτε. Κρεμώντας την ομπρέλα σας στην τσάντα, σε κάποιο ρούχο, ή ακόμη και σε μια κρεμάστρα αποφεύγετε να φύγετε από ένα χώρο χωρίς αυτήν και να την ξεχάσετε. Μια μοντέρνα ομπρέλα που διαθετεί μια ουσιαστική πρακτική ευκολία.

Το χερούλι γάντζος (Hook) το οποίο έχει επικάλυψη από απαλό στην υφή, αντιολισθητικό καουτσούκ κάνει το κράτημα της ομπρέλας ευχάριστο και ασφαλές. Η ομπρέλα δεν γλιστράει και ο χρήστης περνώντας το χέρι του μέσα από τον γάντζο την κρατά σφιχτά χωρίς να κουράζεται όπως με τις συνηθισμένες ομπρέλες.

Η ομπρέλα Mini Hook σχεδιάστηκε από τον Theo Williams για την LEXON. Η LEXON είναι μία εταιρία design που ιδρύθηκε το 1990 στο Παρίσι, από τον Rene Adda με βασικό στόχο να παρέχει στο κοινό προϊόντα υψηλού επιπέδου, όσον αφορά την χρηστικότητά και τον σχεδιασμό τους. Με έμφαση, λοιπόν, στον σχεδιασμό και την ποιότητα, η LEXON δημιουργεί προϊόντα για προσωπική χρήση στο σπίτι, το γραφείο, το ταξίδι και τα σπορ, χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνολογιών και υλικών. Τα προϊόντα της LEXON συναντώνται σε είκοσι-πέντε χώρες στον κόσμο καθώς επίσης και σε εκθέσεις Μουσείων Μοντέρνας Τέχνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.