Αρχική Τεχνολογία Omnio WOW-Keys, πληκτρολόγιο iPhone και βάση φόρτισης μαζί.

Omnio WOW-Keys, πληκτρολόγιο iPhone και βάση φόρτισης μαζί.

by Andreas Rekopoulos
omnio wow-keys iPhone keyboard dock

Το πληκτρολόγιο iPhone WOW-Keys της κορεάτικης Omnio ενσωματώνει το iPhone και iPod Touch στον υπολογιστή σας, προσθέτοντας ταυτόχρονα χρήσιμες λειτουργίες και στις δύο συσκευές.

Πρόκειται για ένα κομψό πληκτρολόγιο που ταυτόχρονα ενσωματώνει και μια βάση φόρτισης για της Apple iOS συσκευές σας. Εκτός όμως από την δυνατότητα να φορτίζετε το iPhone σας χωρίς περιττά καλώδια μπορείτε ακόμη και να γράψετε μηνύματα ή κείμενα σε αυτό χρησιμοποιώντας το πλήρους μεγέθους  πληκτρολόγιο. Παράλληλα και η λειτουργία του πληκτρολογίου αναβαθμίζεται καθώς μπορείτε πλέον να χειρίζεστε τον υπολογιστή σας μέσω της οθόνης αφής του iPhone…..

Ουσιαστικά το iPhone μετατρέπεται σε ένα εξαιρετικό track-pad, κομπιουτεράκι, numberpad, χειριστήριο audio player και πολλά ακόμη. Έτσι μπορείτε να ζωγραφίσετε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας την οθόνη του κινητού σας και να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στις δύο συσκευές. Έτσι το πληκτρολόγιο σας διαθέτει πλέον touch screen και το iPhone μια βάση φόρτισης χωρίς επιπλέον καλώδια στο σπίτι σας.

Το πληκτρολόγιο iPhone WOW-Keys είναι συμβατό με PC και MAC, ενώ συνδέεται εύκολα με  iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS και iPod Touch. Ένα ιδανικό αξεσουάρ για τους φίλους της Apple που συνδυάζει στυλ με χρηστικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.