Αρχική Σπίτι & Design Ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Art. 463 της Newform.

Ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Art. 463 της Newform.

by Andreas Rekopoulos
Ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Newform Art. 463

Χάρη στην αφαιρετική γραμμή της, και τον εντυπωσιακό κομψό σχεδιασμό της, η ντουζιέρα εξωτερικού χώρου Art. 463 της Newform ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Αν δεν ήταν ντουζιέρα η Newform Art. 463 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα μοντέρνο γλυπτό. Το σχήμα της είναι ελαφρύ στο μάτι, γραμμικό και απέριττο, όμως ταυτόχρονα κυρίαρχο στον χώρο, παραπέμποντας άμεσα σε αφηρημένη τέχνη.

Πρόκειται για μια ντουζιέρα εξωτερικού χώρου που είναι ιδανική για κήπους, πισίνες ή παραλίες. Διατίοθεται σε δύο εκδοχές είτε σαν μονή ντουζιέρα, είτε σαν διπλή που μπορεί να εξυπηρετήσει δύο άτομο ταυτόχρονα. Και οι δύο εκδοχές είναι πολύ εξαιρετικές με την διπλή να κερδίζει τις εντυπώσεις λόγο της πιο κυρίαρχης παρουσίας της στον χώρο.

Το ειδοποιό στοιχείο που κάνει το σχέδιο τόσο κομψό και αέρινο είναι το γεγονός ότι όλα τα χειριστήρια είναι κρυμμένα. Ο μίκτης νερού είναι εντειχιζόμενος και τοποθετείται ξεχωριστά σε κάποιο διπλανό τοίχο. Εναλλακτικά μπορεί να συνδυαστεί και με δεύτερο είδος μίκτη που ενσωματώνεται στο πάτωμα και ενεργοποιείτε με την πίεση του ποδιού σας.

Ο κρυφός μίκτης σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά ατσάλινα στελέχη δημιουργούν το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα που καθιστά την Art. 463 μια από τις πιο καλόγουστες ντουζιέρες εξωτερικού χώρου που κυκλοφορούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.