Αρχική Σπίτι & Design Ντους εξωτερικού χώρου Stilla από την CEA Design.

Ντους εξωτερικού χώρου Stilla από την CEA Design.

by Andreas Rekopoulos

Το Stilla είναι ένα ντους εξωτερικού χώρου ξεχωρίζει για το διαφορετικό και άκρως εντυπωσιακό του design. Σχεδιασμένο από τον Giorgio Parise για την ιταλική εταιρεία CEA Design το Stilla πραγματικά δείχνει σαν να ξεπήδησε από το μέλλον.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα ιταλικού design, το ντους εξωτερικού χώρου Stilla χάριν στην εργονομία αλλά και την ξεχωριστή αισθητική του, καλύπτει κάθε ανάγκη του χρήστη. Διαθέτει ένα βασικό βραχίονα, τον οποίο συναποτελούν τρία μέρη ούτως ώστε να προσαρμόζεται στο ύψος του χρήστη. Το κάθε κομμάτι, επίσης, συστρέφεται για να επιλεγεί η γωνία ρίψης του νερού ενώ ρυθμίζεται και η έντασή του. Είναι κατάλληλο για χρήση μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα, για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή ενός ξενοδοχείου.

Η  CEA Design είναι μία ιταλική εταιρεία που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του design το 2007, στοχεύοντας στην δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας.  Ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι, τον Natalino Malasorti (υπεύθυνος  παραγωγής) και τη Roberta Bertacco (υπεύθυνη management) και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να διακριθεί χάριν στα ξεχωριστής σχεδίασης και εργονομίας αντικείμενά της. Ειδικεύεται στα προϊόντα για το μπάνιο που δίνουν έμφαση στον σύγχρονο σχεδιασμό και τη χρήση υψηλής τεχνολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.