Αρχική Σπίτι & Design Ντουλάπι Rainbow από την Tusse.

Ντουλάπι Rainbow από την Tusse.

by Andreas Rekopoulos
Tusse Rainbow Cabinet

Το ντουλάπι Rainbow της Πορτογαλικής εταιρίας επίπλων Tusse  είναι ντυμένο με 78 πολύχρωμα κρύσταλλα, τα οποία σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο εσωτερικό φωτισμό δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Ο σχεδιασμός του έχει έντονα στοιχεία ιμπρεσιονισμού, ενώ το γεωμετρικό του σχέδιο έχει σαφής επιρροές από έργα του Ολλανδού ζωγράφου Piet Mondrian. Το Rainbow είναι πλήρως χειροποίητο, ακόμη και η βαφή και το φινίρισμα των κρυστάλλων γίνεται ένα προς ένα με το χέρι.

Όταν ενεργοποιηθεί ο ενσωματωμένος φωτισμός το Rainbow θα γεμίσει τον χώρο με μια πανδαισία χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο έπιπλο που συνδυάζει ρετρό αλλά και μοντέρνα στοιχεία με μοναδικό τρόπο.

Έπιπλα όπως το Rainbow είναι σπάνια δείγματα μιας ξεχωριστής αισθητικής προσέγγισης που συνδυάζει στοιχεία κλασσικού επίπλου με μοντέρνες πινελιές. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα καθαρά καλλιτεχνικό δημιούργημα με διαχρονικό στυλ και χαρακτήρα.

Όπως όλα τα έπιπλα της Tusse το Rainbow είναι φτιαγμένο με ιδιαίτερα  ποιοτικά υλικά. Ο σκελετός από μασίφ ξύλο και τα βαμμένα και ελεγμένα με το χέρι κρύσταλλα επισφραγίζουν την εικόνα μιας ποιοτικά άριστης κατασκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.