Αρχική Σπίτι & Design Βάση για οδοντόβουρτσα της NONdesigns.

Βάση για οδοντόβουρτσα της NONdesigns.

by Andreas Rekopoulos

Η βασισμένη στο Los Angeles NONdesigns, αναλαμβάνει ποικίλα projects δημιουργικής φύσεως, από οργάνωση event έως αρχιτεκτονική διαμόρφωση χώρων και σχεδιασμό προϊόντων.

Έχει κάνει στο παρελθόν σημαντικές συνεργασίες με εταιρίες όπως η Lexus και η Procter & Gamble, αλλά μεταξύ των εργασιών που αναλαμβάνει για τρίτους διατηρεί και την δική της μικρή γκάμα προϊόντων. Όλα τα δημιουργήματα της είναι περιορισμένης παραγωγής και φτιαγμένα με προσωπικό γούστο και προσοχή.  Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και το NON TOOTH CADDY, ένα κομψό αξεσουάρ μπάνιου το οποίο στηρίζει έως 4 οδοντόβουρτσες, ένα σωληνάριο οδοντόπαστας και ένα οδοντικό νήμα. Είναι ένα μικρό αλλά ευρηματικό αξεσουάρ μπάνιου που τακτοποιεί με στυλ αυτά τα απαραίτητα για όλους αντικείμενα στοματική υγιεινής.

Η βάση για οδοντόβουρτσα NON TOOTH CADDY είναι φτιαγμένη από διάφανο ακρυλικό σε έντονα χρώματα και μπορεί να προσθέσει με ελάχιστο κόστος μια ευχάριστη λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε μπάνιο.

Τα κομμάτια που το αποτελούν είναι κομμένα με laser και κουμπώνουν το ένα με το άλλο σχηματίζοντας μια βάση για οδοντόβουρτσα που μοιάζει με μινιατούρα γραφείου. Ένα μικρό αντικείμενο το οποίο όμως είναι ευχάριστα διαφορετικό από τις συνηθισμένες στρογγυλές βάσεις για οδοντόβουρτσα που υπάρχουν στα περισσότερα μπάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.