Αρχική Τέχνη Natsumi Hayashi το ιπτάμενο κορίτσι του Τόκυο.

Natsumi Hayashi το ιπτάμενο κορίτσι του Τόκυο.

by Andreas Rekopoulos

Η Natsumi Hayashi είναι μια νεαρή Γιαπωνέζα που έχει ένα συνηθισμένο χόμπι, να τραβάει φωτογραφίες. Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο είναι ο ιδιαίτερος τρόπος που τραβάει τις φωτογραφίες της, ώστε να φαίνεται σαν να αιωρείται στον αέρα.

Για κάποιο διάστημα η Natsumi διατηρούσε ένα απλό blog όπου αναρτούσε φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή της στο Τόκυο. Μια ημέρα ανάρτησε μια φωτογραφία με τίτλο “Today’s Levitation” όπου εμφανιζόταν σε μια στάση που φαινόταν σαν να πετάει. Εκείνη η φωτογραφία ήταν τόσο επιτυχημένη που η Natsumi αποφάσισε ότι το blog της από εδώ και εμπρός θα έχει μόνο τέτοιες φωτογραφίες…..

Για να αναπαράγει το αποτέλεσμα εκείνης της φωτογραφίας η Natsumi Hayashi άρχισε να εξασκείται καθημερινά, πηδώντας και τραβόντας φωτογραφίες του εαυτού της. Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mail μερικές φορές χρειάζεται πάνω από 100 προσπάθειες για να πετύχει την ιδανική πόζα.

Το μυστικό είναι στην στάση του σώματος και την κίνηση των μαλλιών, καθώς δεν πρέπει να φαίνεται ότι η Natsumi έχει απλά πηδήξει, αλλά ότι αιωρείται στον αέρα. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από σταρ του μπάσκετ όπως ο Lebron James να κάνουν εντυπωσιακά άλματα, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν την ψευδαίσθηση της αιώρησης στον αέρα. Η Natsumi όπως φαίνεται έχει αναπτύξει την ιδανική τεχνική για να επιτύχει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δικαίως της δίνει τον τίτλο του “Ιπτάμενου Κοριτσιού”. Απολαύστε στην συνέχεια του άρθρου μερικές από τις καλύτερες πόζες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.