Αρχική Μόδα & Ένδυση Πολύχρωμα Ψηλοτάκουνα Μποτάκια Dior από τη Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

Πολύχρωμα Ψηλοτάκουνα Μποτάκια Dior από τη Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

by Anna Karataglidou
Dior Paris Fashion Week 2014 Shoes

Από την παρουσίαση της κολεξιόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014-2015 του οίκου Dior στο Fashion Week του Παρισιού ξεχωρίζουν τα υπέροχα λιτά γυναικεία ψηλοτάκουνα μποτάκια Dior με το απέριττο γεωμετρικό σχήμα.

Ο σχεδιασμός τους διαθέτει τη χαρακτηριστική γραμμή τακουνιού και καμάρας που ακολουθεί ο γνωστός οίκος μόδας στις τελευταίες του κολεξιόν σχεδόν σε όλα του τα παπούτσια.

Στην παρουσίαση της φετινής συλλογής για το Φθινόπωρο /Χειμώνας 2014-2015 την παράσταση μπορεί να έκλεψαν παπούτσια υπερφίαλα, ογκώδη με σχεδιασμό εμπνευσμένο από αθλητικά παπούτσια αλλά τα χρωματιστά μποτάκια Dior με την λιτή τους γραμμή έδωσαν το στίγμα της υψηλής αισθητικής.

Τα πολύχρωμα, μυτερά μποτάκια Dior μοιάζουν να είναι σχεδιασμένα με μονοκοντυλιά, ενώ το αφαιρετικό τους σχήμα ενισχύετε από την απουσία ραφών, καθώς είναι κατασκευασμένα με τρόπο που να απαιτούνται οι ελάχιστες δυνατές ραφές. Η αφαίρεση και το μίνιμαλ design τους ξεχωρίζουν και τα ανάγουν στα πιο κομψά γυναικεία παπούτσια που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φέτος.

Επικεφαλής σχεδιαστής της γυναικείας σειράς του οίκου Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015 είναι ο Raf Simons.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.