Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνο τραπέζι Spriggy Cross από την Gallix.

Μοντέρνο τραπέζι Spriggy Cross από την Gallix.

by Andreas Rekopoulos
Spriggy Cross Table by Gallix

Το τραπέζι Spriggy Cross της Gallix φαίνεται κομψό και λεπτεπίλεπτο όμως στην πραγματικότητα είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό και ευέλικτο έπιπλο.

Η ιδέα βασίζεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία “Flexobon” που αναπτύχθηκε από τον Vincent Gallix. Η βάση του τραπεζιού αποτελείται από ατσάλινες βέργες που συνδέονται μεταξύ τους με εύκαμπτα συρματόσχοινα. Έτσι μπορούν εύκολα και γρήγορα να σχηματίσουν μια σταθερή βάση με κομψή αρχιτεκτονική μορφή ή να «μαζευτούν» για εύκολη μεταφορά και μετακίνηση. Ο σχεδιασμός του τραπεζιού Spriggy Cross είναι ανάλαφρος και ταυτόχρονα εντυπωσιακός, ενώ η τεχνολογία “Flexobon” προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα. Η “Flexobon” έχει βραβευτεί με red dot design award.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Spriggy Cross είναι ότι η βάση “Flexobon” δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί με την συγκεκριμένη τάβλα. Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την βάση με τάβλα της επιλογής σας από ότι υλικό προτιμάτε για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο τραπέζι με τα υλικά που προτιμάτε και σας εκφράζουν. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε σκέτη την βάση χωρίς καθόλου τάβλα. Μια βάση “Flexobon” ζυγίζει μόλις 3,2 κιλά και είναι μια ιδανική λύση για γρήγορο στήσιμο όμορφών και κομψών τραπεζιών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.