Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνες γλάστρες από την Serax Maison D’ Etre.

Μοντέρνες γλάστρες από την Serax Maison D’ Etre.

by Andreas Rekopoulos
Serax Planters

Η Βέλγικη εταιρία Serax MaisonD’ Etre διαθέτει μια από τις εκτενέστερες και πλέον ξεχωριστές συλλογές από μοντέρνες γλάστρες.

Σχεδιασμένες από τους κορυφαίους Φλαμανδούς designers όπως, Marie Michielssen, Roel Vandebeek, Moniek Vanden Berghe και Roos van de Velde οι γλάστρες της Serax Maison D’ Etre διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο και ξεχωρίζουν για το στυλ και την ευρηματικότητα τους.

Ανάμεσα στα πραγματικά αμέτρητα αξιόλογα σχέδια της Serax Maison D’ Etre ξεχωρίσαμε τις  γλάστρες Triple Lait που σχεδιάστηκαν από τον Hugo Meert και η βάση τους μοιάζει σαν επέκταση της ρίζας του φυτού. Επίσης μας άρεσαν ιδιαίτερα και οι πολύχρωμες γλάστρες PANTONE, που είναι εμπνευσμένες από την γνωστή χρωματική κλίμακα.

Ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σχέδια της Serax είτε πρόκειται για γλάστρες, είτε για κασπώ, είτε για μικρά διακοσμητικά γλαστράκια είναι ότι ξαφνιάζουν με την φρέσκια αισθητική τους και αποτελούν μια εικαστική παρέμβαση που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.

Περισσότερα σχέδια της Serax  μπορείτε να δείτε στην  συνέχεια του άρθρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.