Αρχική Μόδα & Ένδυση Μοντέρνα T-Shirts από την Ucon Acrobatics.

Μοντέρνα T-Shirts από την Ucon Acrobatics.

by Andreas Rekopoulos

Η Βερολινέζικη εταιρία Ucon Acrobatics παρουσιάζει μία σειρά από μοντέρνα T-Shirts με στυλ που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Τα μοναδικά κοντομάνικα μπλουζάκια της Ucon Acrobatics συνδυάζουν την μίνιμαλ αισθητική, την υψηλή ποιότητα των υλικών και την έμφαση στην λεπτομέρεια. Μονόχρωμα και πολύχρωμα μοντέρνα T-Shirts, με γεωμετρικές διχρωμίες και γραφιστικές στάμπες έρχονται να εκπλήξουν ευχάριστα άντρες κάθε ηλικίας. Κατάλληλα να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, τα μοντέρνα T-Shirts της Ucon Acrobatics διακρίνονται τόσο για το μοντέρνο στυλ τους, όσο και για την διαχρονική τους φινέτσα.

Στην ιστοσελίδα της Ucon Acrobatics ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί και να διαλέξει το μπλουζάκι της επιλογής του και να βρει το κατάλληλο μέγεθος. Η εταιρία παραθέτει ακριβείς διαστάσεις ώστε ώστε ο αγοραστής να εντοπίσει το T-Shirt που ταιριάζει στις δικές του αναλογίες.

Η Ucon Acrobatics ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και έκανε εμφανή της παρουσία της στο χώρο της σύγχρονης μόδας. Βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου και στις εγκαταστάσεις του διαθέτει γραφεία, showroom και studio φωτογραφίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.