Αρχική Μόδα & Ένδυση Κράνος για σκι ICE από την Momo Design.

Κράνος για σκι ICE από την Momo Design.

by Andreas Rekopoulos
Momo Design ICE Helmet

Το κράνος ICE της Ιταλικής Momo Design προορίζεται για χρήση με σκι ή snowboard και συνδυάζει φουτουριστικό Design με μοναδικές χρηστικές ευκολίες.

Με τον χειμώνα να πλησιάζει πολλοί φίλοι των χειμερινών σπορ σύντομα θα κατευθυνθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα. Απαραίτητο αξεσουάρ ασφαλείας για γρήγορες βόλτες ένα καλό κράνος. Η Momo Design έχει υψηλή τεχνογνωσία καθώς κατασκευάζει κράνη για μοτοσυκλέτες, έτσι δημιούργησε ένα κράνος που ξεχωρίζει σε εμφάνιση αλλά και σε λειτουργίες….

Το πρώτο χαρακτηριστικό που προσέχει κάποιος είναι τα ενσωματωμένα γυαλιά που διευκολύνουν καταργώντας την ανάγκη ξεχωριστής μάσκας και δίνοντας ξεχωριστό στυλ. Τα γυαλιά διαθέτουν αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική επίστρωση, τεχνολογίες δανεισμένες από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Μια άλλη σημαντική λειτουργία είναι το εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού απαραίτητο για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμο όσους κάνουν σκι έως την άνοιξη. Τα χαρακτηριστικά μεταλλικά πλέγματα στην κορυφή του κράνους διαθέτουν εσωτερικά ύφασμα Gore-Tex, το οποίο επιτρέπει την αναπνοή του δέρματος, όμως εξωτερικά είναι αδιάβροχο. Τέλος το κράνος συνοδεύεται και από προστατευτικό λαιμού το οποίο είναι φτιαγμένο από αντιανεμικό ύφασμα Cordura.

Το υλικό κατασκευής του κελύφους είναι θερμοπλαστικό ενισχυμένο με πλέγμα από ατσάλι, παρέχοντας την μέγιστη δυνατή προστασία. Το ICE διατίθεται σε 5 χρωματισμούς, χρυσό, ασημένιο, μαύρο, λευκό και κόκκινο, ενδεικτική τιμή 300€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.