Αρχική Σπίτι & Design Mirror Clearer από την Dewa Design.

Mirror Clearer από την Dewa Design.

by Andreas Rekopoulos
Mirror Clearer

Το Mirror Cleaner της Dewa Design είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε, ένας υαλοκαθαριστήρας για τον καθρέφτη του μπάνιου σας.

Το σενάριο του θολωμένου καθρέφτη είναι γνωστό πάνω κάτω σε όλους μας. Βγαίνεις από την ντουζιέρα, ο καθρέφτης είναι πλέον ματ και ψάχνεις μια πετσέτα για να τον συνεφέρεις. Η Γερμανίδα σχεδιάστρια Dewa Bleisinger όπως φαίνεται βαρέθηκε αυτό το μοτίβο και δίνει μια πρακτική, εύκολη και οικονομική λύση με το Mirror Clearer.

Η τοποθέτηση του Mirror Clearer στον καθρέφτη γίνεται με μια βεντούζα, με μια απλή κίνηση αφαιρεί τους υδρατμούς γρήγορα και αβίαστα. Ασχέτως πρακτικότητας πάντως, εγώ θέλω ένα Mirror Clearer, διότι πάντα αισθανόμουν ότι έλειπε ένας υαλοκαθαριστήρας από το μπάνιο μου.

Όσον αφορά τις βαρετές τεχνικές λεπτομέρειες, το Mirror Clearer έχει συνολικό  μήκος 36 cm, πλάτος 5.5 cm και βάθος 4.5 cm. Το κεντρικό στέλεχος του είναι φτιαγμένο από πλαστικό, ενώ η στενή «λεπίδα» που αφαιρεί του υδρατμούς είναι από εύκαμπτη σιλικόνη. Διατίθεται  σε μια ποικιλία ευχάριστων χρωμάτων με ενδεικτική τιμή 15€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.