Αρχική Home Decor Μίνιμαλ Βιβλιοθήκη Τοίχου Galaga από τη Miniforms.

Μίνιμαλ Βιβλιοθήκη Τοίχου Galaga από τη Miniforms.

by Anna Karataglidou
Galaga Bookcase Miniforms

Η μίνιμαλ βιβλιοθήκη Galaga από την Miniforms είναι μία διάταξη από γυάλινα ράφια που εντυπωσιάζει τον θεατή με τον υπέροχα λιτό σχεδιασμό της.

Ακροβατώντας ανάμεσα σε ραφιέρα τοίχου και στην πιο ανάλαφρη μίνιμαλ βιβλιοθήκη που έχει σχεδιαστεί, η Galaga από τη Miniforms έχει έναν λιτό χαρακτήρα που μοιάζει να είναι εύθραυστος. Φυσικά, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να σπάσει, όπως και ότι δε σκοπεύει κανείς να βάλει ολόκληρη την εγκυκλοπαίδεια του Ελευθερουδάκη σε ένα ράφι. Στην ουσία είναι μία όμορφη λειτουργική πρόταση πάχους λίγων μόνο εκατοστών που μπορεί να ομορφύνει πραγματικά το χώρο σας εξοικονομώντας χώρο στο κάτω μέρος της.

Προορισμένη να κρεμαστεί στον τοίχο, η μίνιμαλ βιβλιοθήκη Galaga από τη Miniforms μοιάζει με διακοσμητικό πλαίσιο ή ξύλινο πίνακα. Με εξαιρετικά λιτό σχεδιασμό διαθέτει μόνα τα απολύτως απαραίτητα, μία ξύλινη πλάτη για να αναρτηθεί στον τοίχο και να ορίσει ένα φόντο για τα αντικείμενα που θα φιλοξενήσει και μερικές σειρές από γυάλινα ράφια. Τα ράφια, από γκριζαρισμένο γυαλί ασφαλείας, Ευρωπαϊκού τύπου, μοιάζουν με λεπίδες καρφωμένες πάνω στο ξύλο.

Ο σχεδιασμός της φαίνεται να θέλει να προσδώσει στο χώρο σας μία ανάλαφρη αίσθηση και να κάνει τα βιβλία σας και μερικά αγαπημένα μικροαντικείμενα, να μοιάζουν σαν να αιωρούνται! Το γεγονός ότι δεν έχει βάση ώστε να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από το σαλόνι σας, την κάνει ιδανική συμπληρωματική λύση εάν κάποιος ψάχνει ένα όμορφο μίνιμαλ κομμάτι για χρήση ραφιών ή βιβλιοθήκης. Συμπληρωματική, γιατί είναι κρίμα να την “μπουκώσει” κανείς με την εγκυκλοπαίδεια που προαναφέραμε.

Η μίνιμαλ βιβλιοθήκη Galaga της Miniforms είναι διαθέσιμη σε τρείς αποχρώσεις, λευκή λάκα, μαύρη λάκα και ξύλο καρυδιάς. Η Miniforms είναι μία Ιταλική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και το εμπόριο επίπλων, από το 1962. Τελευταία, από το 2009, έχει διευρύνει τον κατάλογο της με κομμάτια avant-garde σχεδιασμένα από το “νέο αίμα” του Ιταλικού design. Ένας από τους σχεδιαστές που συνεργάζονται με την εταιρεία είναι ο Andrea Lucatello, γνωστός για το σχεδιασμό επίπλων και… θαλάσσιων σκαφών! Στο σχεδιασμό του επιδιώκει την αυθεντικότητα και τη δημιουργία προχωρημένων avant-garde προτάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.