Αρχική Home Decor Minimal γυάλινες βιτρίνες από την Team by Wellis.

Minimal γυάλινες βιτρίνες από την Team by Wellis.

by Andreas Rekopoulos
Team by Wellis e-serie

Τα προϊόντα της Ελβετικής εταιρίας Team by Wellis χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και προσεγμένο design που ακροβατεί ανάμεσα στο κλασσικό και το μοντέρνο. Τα σχέδια τους είναι αιχμηρά και σύγχρονα, βασισμένα όμως ταυτόχρονα σε γραμμικές φόρμες με αντοχή στον χρόνο.

Η εικονιζόμενες γυάλινες βιτρίνες ανήκουν στην σειρά e_serie και αποτελούν τον πλέον ευέλικτο τρόπο αποθήκευσης και έκθεσης αντικειμένων. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων και με πληθώρα εσωτερικών μηχανισμών, όπως συρτάρια, ράφια, εσωτερικό φωτισμό και θήκες ρολογιών ή κοσμημάτων.

Τα ιδιαίτερο επιτυχημένο design των e_serie είναι δουλειά του Kurt Erni και έχει τιμηθεί με αρκετά σημαντικά βραβεία σχεδιασμού, όπως το πολυπόθητο Red Dot Design Award και το εξίσου γνωστό iF Design Award.

Ως γνήσια Ελβετικά κατασκευάσματα οι γυάλινες βιτρίνες e_serie διακρίνονται από άριστη ποιότητα και απόλυτη ακρίβεια στην συναρμολόγηση και στην κίνηση των μηχανισμών τους. Η υψηλή ποιότητα των γυάλινων προθηκών της Team by Wellis τις καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλες όχι μόνο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση, σε χώρους όπως κοσμηματοπωλεία, τράπεζες και καταστήματα οπτικών .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΒΑΦΕΙΑ ΕΥΑ 10/11/2017 - 10:57

Καλημέρα σας θα μπορούσαμε να μάθουμε τιμή και αν είναι ετοιμοπαράδοτο το παρακάτω
https://www.designisthis.com/blog/post/minimal-team-by-wellis

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.