Αρχική Σπίτι & Design Μίνιμαλ Ρολόι Τοίχου LED από τους MILE.

Μίνιμαλ Ρολόι Τοίχου LED από τους MILE.

by Anna Karataglidou
Clock minimal LED wall clock by MILE projects

Το Clock είναι το απόλυτο μίνιμαλ ρολόι τοίχου με φωτισμό LED και είναι δημιουργία των MILE projects, ενός τρίο σχεδιαστών από την Ιαπωνία.

Καθόλου έκπληξη δεν προκαλεί η προέλευση του Clock αφού το ιαπωνικό design χαρακτηρίζεται κορυφαίος εκφραστής του μινιμαλισμού. Το ρολόι τοίχου Clock είναι ένας δίσκος με ήπιο ανάγλυφο για να προεξέχει μόνο όσο είναι απαραίτητο από τον τοίχο. Στο εσωτερικό του διαθέτει οπές στα σημεία ένδειξης της ώρας οι οποίες κατευθύνουν φωτεινές δέσμες. Οι δέσμες φωτός, που παράγονται από λαμπτήρες τεχνολογίας LED αποτελούν στην ουσία τους δείκτες του ρολογιού.

Το μίνιμαλ ρολόι τοίχου Clock είναι ένα ρολόι χωρίς δείκτες και χωρίς καντράν. Οι δείκτες του είναι ορατοί, αλλά δεν είναι απτοί. Τι πιο αφαιρετικό;

Το μίνιμαλ ρολόι τοίχου Clock των MILE είναι σχέδιο του 2008 και παρουσιάστηκε στην Έκθεση Salone Satellite του Μιλάνου. Το τρίο σχεδιαστών MILE-projects from Japan αποτελείται από τους Bandai Matsuo, Kentaro Kai, και Kozo Shimoyama.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.