Αρχική Μόδα & Ένδυση Μίνιμαλ Ρολόι Χειρός Infinity της Mykonos Design.

Μίνιμαλ Ρολόι Χειρός Infinity της Mykonos Design.

by Anna Karataglidou
Mykonos Design Infinity Watch

Το μίνιμαλ ρολόι χειρός Infinity Watch της Mykonos Design διαθέτει όχι μόνο πρωτότυπο σχεδιασμό αλλά και ένα μοναδικό στοιχείο: όμορφο και ταυτόχρονο πρακτικό τρόπο ένδειξης της ώρας.

Έχοντας να επιλέξει κανείς μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία από ρολόγια είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς ένα πραγματικά κομψό και μίνιμαλ ρολόι χειρός που να του αρέσει. Όταν όμως το συναντήσει, είναι κάτι που ξεχωρίζει αμέσως ανάμεσα στα υπόλοιπα. Μία τέτοια περίπτωση είναι το Infinity Watch της Mykonos Design.

Λιτό και κομψό, σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς το μίνιμαλ ρολόι χειρός Infinity Watch διαθέτει σχεδιασμό που να μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, και συμπληρώνει άνετα καθημερινές ή και πιο επίσημες εμφανίσεις. Διαθέτει δερμάτινο πολυτελές λουράκι, αλλά το μοναδικό στοιχείο του design του είναι ο πρωτότυπος τρόπος ένδειξης της ώρας.

Infinity είναι η αγγλική λέξη για το άπειρο. Έτσι το σύμβολο του απείρου που μοιάζει με τον αριθμό οχτώ φιγουράρει στο κέντρο του καντράν και “κυκλώνει” την ένδειξη της ώρας και των λεπτών αντίστοιχα. Η ώρα και τα λεπτά φιγουράρουν σε δύο κυκλικούς δίσκους που εφάπτονται στο κέντρο του καντράν και περιστρέφονται ανάλογα. Το λογότυπο της εταιρείας τοποθετείται σαν μία οριζόντια γραμμή σαν όριο μεταξύ ωρών και λεπτών, ενώ φυσικά προσανατολίζει για τη “σωστή” ανάγνωση της ώρας. Ένα πραγματικά έξυπνο, γραφιστικό μίνιμαλ ρολόι χειρός για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορεί το όνομά τους να απατά αλλά η εταιρεία Mykonos Design δεν είναι ελληνική. Το όνομα επιλέχθηκε σαν όρος αναφοράς στο δημοφιλές ελληνικό νησί από μία σχεδιαστική ομάδα της γειτονικής Ιταλίας. Από το 2009 ειδικεύονται στο σχεδιασμό μοδάτων ρολογιών τα οποία κατασκευάζει εξολοκλήρου στην Ιταλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.