Αρχική Μόδα & Ένδυση Μίνιμαλ Δερμάτινες Θήκες για Συσκευές Apple από τη Mujjo.

Μίνιμαλ Δερμάτινες Θήκες για Συσκευές Apple από τη Mujjo.

by Anna Karataglidou
Mujjo Low Key Understated Collections of Leather Sleeves for Apple

Η Ολλανδική Mujjo δημιούργησε πρόσφατα δύο ιδιαίτερες σειρές από πολυτελείς δερμάτινες θήκες για συσκευές Apple με τις ονομασίες Understated και Low-Key.

Μπορεί να ακούγεται περιοριστικό, αλλά η εξειδίκευση μόνο σε Apple συσκευές, είτε για iPhone είτε για iPad είτε για MacBook, είναι αυτό που έχει κάνει την Mujjo να ξεχωρίσει.  Η Ολλανδική εταιρία παρέχει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν ακριβώς στις συσκευές της αγαπημένης σας μάρκας, στα ακριβή τους μέτρα και απαιτήσεις.

Φυσικά, αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι η συνολική μίνιμαλ αισθητική των Mujjo. Ακριβώς στο πνεύμα της Apple!

Στο εμπόριο υπάρχει μία τεράστια και χαοτική ποικιλία από θήκες για iPad και θήκες για iPhone ή άλλες συσκευές Apple. Όμως αν ψάχνεις κάτι λιτό και απέριττο που να μπορείς να ξεχωρίζει από τις αμέτρητες ευτελής θήκες αμφιβόλου ποιότητας που προέρχονται εξ ανατολής, τότε οι επιλογές στενεύουν. Εδώ έρχεται η Mujjoνα καλύψει το κενό και να παράσχει θήκες τόσες άψογες όσο και το πολύτιμο περιεχόμενο τους.

Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν οι περισσότεροι σχεδιαστές είναι η ανάδειξη τριών πραγμάτων: σχεδιασμού, υλικού και χρώματος. Το μαύρο χρώμα είναι δύσκολο αφού “καταπίνει” και το υλικό και τη φόρμα, κάνοντας ακόμη και μικρές λεπτομέρειες του σχεδιασμού (τσεπάκια, ραφές, σχισμές) σχεδόν αόρατες! Γι’ αυτό διάφορες συνθετικές θήκες Apple έχουν πρόσθετη επεξεργασία στην υφή τους, με αμφιβόλου αισθητικής αποτέλεσμα. Όχι όμως στην περίπτωση της Mujjo, που συνδυάζει τόσο όμορφα τα υλικά διαφορετικών υφών που πραγματικά τονίζει το design και τη συνολική εικόνα.

Η Mujjo χρησιμοποιεί δέρμα με φινίρισμα που απογειώνει το μαύρο χρώμα και μας δίνει τη σειρά Low Key η οποία είναι ότι υπόσχεται: χαμηλών τόνων. Με το μαύρο δέρμα (βαμμένο με φυτικές βαφές) να συνδυάζεται με ύφασμα τσόχας προκύπτει ένας συνδυασμός εξαιρετικά επιτυχημένος, που δεν υποβαθμίζει αλλά αντιθέτως τονίζει το αφαιρετικό σχήμα της θήκης. Και εάν θέλετε και μία νότα χρώματος, τέτοια όμως που να μην θυσιάζει την κομψή εικόνα της θήκης, τότε η σειρά Understated προσθέτει και το φυσικό χρώμα του δέρματος (απόχρωση tan) στον σχεδιασμό.

Φυσικά όλες οι δερμάτινες θήκες για προϊόντα Apple της Mujjo διαθέτουν πληθώρα από προσεγμένες λεπτομέρειες. Όπως πρακτική τσέπη για κάρτες, εξωτερικές ραφές, προσεγμένα τελειώματα και “κλεισίματα”.  Κάθε πρόσθετο στοιχείο όπως φερμουάρ και κουμπιά είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αντάξια σε design με το σύνολο που πλαισιώνουν.

Η Mujjo είναι μία Ολλανδική εταιρεία που έγινε γνωστή με μία σειρά πλεκτών χειμωνιάτικων γαντιών τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση σε οθόνη αφής και σημείωσαν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Την άνοιξη του 2012 ανακοίνωσαν την πρώτη σειρά θηκών για προϊόντα Apple. Ξεκινώντας από μία απλή ιδέα διαμορφώνουν κάθε προϊόν προσεκτικά προσπαθώντας να μην το φορτώσουν με τίποτα περιττό. Αντίθετα δίνουν έμφαση στην κάθε μικρή λεπτομέρεια της κατασκευή, από τη ραφή μέχρι και το πιο μικρό κουμπί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.