Αρχική Τεχνολογία Το MiniDock της BlueLounge φορτίζει το iPhone με στυλ.

Το MiniDock της BlueLounge φορτίζει το iPhone με στυλ.

by Andreas Rekopoulos

Εάν είστε σαν και εμάς και δυσανασχετείτε με άκομψα καλώδια φόρτισης συσκευών να κρέμονται από εδώ και από εκεί, το μαρτύριο σας τελείωσε γιατί το MiniDock της BlueLounge έχει την λύση.

Το MiniDock αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι οι πιο απλές λύσεις είναι και οι καλύτερες. Συνδέεται απευθείας επάνω στην πρίζα ρεύματος και φορτίζει τις περισσότερες συσκευές της Apple με στυλ και χωρίς αντιαισθητικά καλώδια. Μικρό απλό και πρακτικό το MiniDock ελευθερώνει επίσης χώρο επάνω στο γραφείο σας, καθώς μετατρέπει κάθε πρίζα ρεύματος σε μια μικρή βάση στήριξης.

Επίσης δίνει λύση στο πρόβλημα με τις πρίζες που δεν έχουν δίπλα κάποιο έπιπλο για να αφήσετε το τηλέφωνο σας. Ναι εκείνη την άσχετη πρίζα στο ξενοδοχείο εννοώ, που συνδέσατε το καλώδιο και αφήσατε το κινητό ακουμπισμένο “διακριτικά” στο πάτωμα, έχει συμβεί σε όλους μας.

Το MiniDock της BlueLounge συνδυάζεται με τις περισσότερες iOS συσκευές, καθώς είναι συμβατό με όλα τα iPhone και iPod. Τέλος πληροί και όλες τις εργοστασιακές προδιαγραφές φόρτισης για i-Devices, καθώς φέρει πιστοποιήσεις “Made for iPod” και “Made for iPhone” από την Apple. Διατίθεται σε 3 εκδόσεις με Ευρωπαϊκή, Αγγλική ή Αμερικάνικη πρίζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.