Αρχική Σπίτι & Design Βάζα έργα τέχνης του Michael Young για την Tittot.

Βάζα έργα τέχνης του Michael Young για την Tittot.

by Andreas Rekopoulos
Tittot x Michael Young Co-constructions Series Vases

Με αφορμή την έκθεση Works In China που έγινε πρόσφατα στο Hong Kong ο Michael Young σχεδίασε μια σειρά από γυάλινα βάζα για την Κινέζικη εταιρία Tittot, η οποία διαφέρει και εκπλήσσει με το πρωτοποριακό της design.

Το πάθος του Young για την υψηλή τεχνολογία είναι γνωστό, έτσι σχεδίασε μια σειρά από βάζα που διαθέτουν απίστευτες δομικές λεπτομέρειες, με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Για να φτιαχτούν αυτά τα σχέδια σε τρισδιάστατα αντικείμενα η Tittot, μία από τις κορυφαίες υαλοποιίες παγκοσμίως, χρησιμοποίησε τις πλέον προηγμένες μεθόδους παραγωγής και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Τα σχέδια του Michael Young αναμένεται να βγουν σε παραγωγή από την Tittot μέσα στο 2011 και είναι ήδη σίγουρο ότι θα γίνουν κλασσικά κομμάτια σύγχρονου design.Τα βάζα της σειράς αποτελούν υπόδειγμα “βιομηχανικής τέχνης” καθώς παρότι θα φτιαχτούν σε αρκετά αντίτυπα αδιαμφισβήτητα έχουν μοναδική καλλιτεχνική αξία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.