Αρχική Σπίτι & Design Μεταλλική μοντέρνα σκάλα από τους HSH Architects.

Μεταλλική μοντέρνα σκάλα από τους HSH Architects.

by Andreas Rekopoulos

Η μοντέρνα σκάλα της φωτογραφίας βρίσκεται στο σαλόνι ενός σπιτιού στην Πράγα και το σχέδιο της μοιάζει με μια αιωρούμενη διπλωμένη κορδέλα.

Το εμπνευσμένο design της ιδιαίτερης αυτής σκάλας είναι δουλειά του Τσέχικου αρχιτεκτονικού γραφείου HSH Architects. Είναι κατασκευασμένη από μεταλλικές πλάκες πάχους 10 χιλιοστών, η κατασκευή αποτελείται από πολλά πανομοιότυπα κομμάτια τα οποία ενώνονται με συνδέσμους μεταξύ τους και κατόπιν βιδώνουν στον τοίχο.

H εντυπωσιακή αυτή σκάλα από τους HSH Architects έχει τιμηθεί με “Certificate of Merit” από την Τσέχικη Ομοσπονδία αρχιτεκτόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Στεφανίδης Θεόδωρος 12/03/2017 - 15:29

θα ήθελα καποιες περισσοτερες πληροφορίες για μια σκάλα μεταλλική την ασπρόμαυρη. Το ύψος του σπιτού είναι 3.οο m το μήκος είναι 2,20 m. Παρακαλώ θα ήθελα ενδεικτικό κόστος παραδοτέο στο εργοστάσιό σας.
Ευχαριστώ
Στεφανίδης Θεόδωρος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 14/03/2017 - 17:08

Καλησπέρα σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Το άρθρο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, την σκάλα την σχεδίασαν και την κατασκεύασαν οι HSH Architects οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να σας την κοστολογήσουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.