Αρχική Διάφορα Μοντέρνοι ναργιλέδες από την Meduse Design.

Μοντέρνοι ναργιλέδες από την Meduse Design.

by Andreas Rekopoulos
Meduse Design Glass Pipes

Όταν κάποιος ακούει την λέξη “ναργιλέ” αυτομάτως φέρνει στο μυαλό του την εικόνα ενός παλιομοδίτικου αντικειμένου με ανατολίτικη αισθητική. Όμως οι άνθρωποι της Τσέχικης εταιρίας Meduse Design είχαν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους και ανήγαγαν την κατασκευή ενός ναργιλέ σε μορφή τέχνης.

Ανεξαρτήτως αν κάποιος είναι καπνιστής ή όχι οι εν λόγω ναργιλέδες, ως προϊόντα υψηλής υαλοποιίας  μπορούν άνετα να συναγωνιστούν ένα περίτεχνο βάζο ή άλλο γυάλινο τεχνούργημα για μια θέση στο σαλόνι σας. Οι τεχνίτες της Meduse Design τα κάνουν όλα τοπικά και με το χέρι, από το φύσημα του ιδιαίτερου γυαλιού Βοημίας που χρησιμοποιούν μέχρι το φινίρισμα των μεταλλικών μερών, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο εργαστήριο τους.

Η αρμονική αυτή συνύπαρξη των παραδοσιακών τεχνικών κατασκευής με το μοντέρνο design καθιστά τους ναργιλέδες της Meduse Design ξεχωριστούς. Παράλληλα η φουτουριστική τους αισθητική, εμφανώς εμπνευσμένη από το σχήμα της μέδουσας προσθέτει μια μοναδική δική τους ταυτότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

μιχαλης 17/10/2014 - 10:45

που τους βρισκει καποιος τους ναργιλεδες αυτους προκειμενου να τους αγορασει?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 18/10/2014 - 13:33

Μόνο κατόπιν παραγγελίας κατασκευάζονται και πουλιούνται δεν είναι προϊόν μαζικής κατανάλωσης.

Αν και κυρίως τους ενοικιάζουν για καφετέριες με ναργιλέδες, παρά τους πουλάνε, καθώς οι τιμές ξεκινάνε από 800€ για τα πιο μικρά μοντέλα και φτάνουν αρκετές χιλιάδες για τα μεγάλα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιάννης 30/12/2015 - 22:35

Μακάρι να βγω κατι τέτοιο στο Ντουμπάι θα φέρω σίγουρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.