Αρχική Σπίτι & Design Πολυχρηστικό Έπιπλο Media Box του James Irvine για την MDF Italia.

Πολυχρηστικό Έπιπλο Media Box του James Irvine για την MDF Italia.

by Andreas Rekopoulos

Το Media Box είναι ένα πολυχρηστικό έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους και να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες.

Σχεδιάστηκε από τον James Irvine για την MDF Italia και φτιάχνεται από ξύλο τύπου MDF πάχους 8 χιλιοστών. Δύο από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το πολυχρηστικό έπιπλο είναι η περιστρεφόμενη βάση του και η δυνατότητα να αναπτυχθεί καθ ύψος στοιβάζοντας πολλαπλές μονάδες την μια επάνω στην άλλη. Οι έξυπνα μελετημένοι χώροι δίνουν δυνατότητα για αποθήκευση πολλών αντικειμένων με εύκολη πρόσβαση λόγω της περιστροφής. Παράλληλα η μεγάλη αντοχή και ακαμψία του υλικού επιτρέπουν σε μια τόσο μικρή μονάδα να συγκρατήσει έως και 300 κιλά βάρος.

Οι δυνατότητες διαρρύθμισης των αποθηκευτικών χώρων είναι πολλές, καθώς υπάρχουν διατάξεις για αποθήκευση CD-DVD, αποθήκευση βιβλίων και οργάνωση γραφικής ύλης. Το Media Box θα βρει ιδανική θέση στο σαλόνι σας ως μια ευέλικτη βιβλιοθήκη, δίπλα σε κάποιο καναπέ ως βοηθητικό έπιπλο, διπλά στο γραφείο σας ή ακόμη και δίπλα σε κάποιο κρεβάτι ως κομοδίνο. Aποτελεί μια κομψή και ευέλικτη λύση που μπορεί να δώσει αποθηκευτικές λύσεις σε κάθε μοντέρνο σπίτι ή γραφείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.