Αρχική Διάφορα Μανταλάκια Sparrow Clips, απλώστε ρούχα με στυλ.

Μανταλάκια Sparrow Clips, απλώστε ρούχα με στυλ.

by Andreas Rekopoulos
Sparrow Clips

Τα μανταλάκια Sparrow Clips της Design Ideas σας επιτρέπουν να απλώνετε τα ρούχα σε με ξεχωριστό στυλ, ενώ προσφέρουν και χρηστικές ευκολίες.

Με το χαρακτηριστικό τους σχήμα σπουργιτιού τα Sparrow Clips εύκολα θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα κάνουν μια μουντή απλώστρα να φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Μόλις κρεμάσετε τα ρούχα σας στα σχοινιά σίγουρα θα χαμογελάσετε σκεπτόμενοι την γνώριμη εικόνα των πουλιών που στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο επάνω σε καλώδια.

Παράλληλα ο σχεδιασμός της ουράς τους εξυπηρετεί και στην περίπτωση που θέλετε να κρεμάσετε κάτι άλλο εκτός από ρούχα, καθώς μπορείτε να αναρτήσετε τα Sparrow Clips σε οποιοδήποτε σχοινί ή σύρμα από την ούρα τους, και να μαγκώσετε οτιδήποτε θέλετε να κρεμάσετε στο μανταλάκι.

Φυσικά τα Sparrow Clips είναι ιδανικά και για να κλείσετε κάποια συσκευασία ή να κρεμάσετε φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα διατηρώντας παράλληλα μια ενδιαφέρουσα αισθητική. Ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο για εσάς που θέλετε ακόμη και τα μικρότερα αντικείμενα στο σπίτι σας να έχουν μια νότα Design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.