Αρχική Σπίτι & Design Αναδιπλούμενη καρέκλα Aviva της Magis.

Αναδιπλούμενη καρέκλα Aviva της Magis.

by Andreas Rekopoulos
Magis Aviva Folding Chair by Marc Barthier

Η αναδιπλούμενη καρέκλα Aviva της Ιταλικής εταιρίας Magis είναι ένα κλασσικό κομμάτι σύγχρονου Design. Σχεδιάστηκε αρχικά από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Marc Berthier το 1979 και υπέστη μικρές αλλαγές όταν επανεκδόθηκε το 2010.

Ο σχεδιασμός της είναι αφαιρετικός και απλός, με έμφαση στην ποιότητα και την χρηστικότητα. Όταν η Aviva διπλωθεί γίνεται σχεδόν επίπεδη, καταλαμβάνοντας έτσι ελάχιστο χώρο, για εύκολη αποθήκευση. Η διαφορά της με τις περισσότερες αναδιπλούμενες καρέκλες είναι ότι εκτός από κομψή είναι ιδιαίτερα στιβαρή και άνετη. Η μεγάλη αντοχή οφείλεται στις ανθεκτικές ενώσεις και στο ποιοτικό υλικό κατασκευής που είναι μασίφ ξύλο οξιάς.

Η άνεση εξασφαλίζεται από τις δύο σκαλισμένες οπές που υπάρχουν στο κάθισμα και στην πλάτη της καρέκλας, ώστε το σώμα να ακουμπάει σε μια κοίλη και ανατομικά σωστή επιφάνεια. Η αναδιπλούμενη καρέκλα Aviva προσφέρεται σε φυσικό χρώμα οξιάς ή σε μαύρο και υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια με υποβραχιόνια και μια χωρίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.