Αρχική Σπίτι & Design Liquid Lamp από την Kyouei Design.

Liquid Lamp από την Kyouei Design.

by Andreas Rekopoulos
Kyouei Design Liquid Lamp

Το φωτιστικό Liquid Lamp της Ιαπωνικής Kyouei Design μοιάζει σαν ένα κουτί μπογιάς που κάποιος το αναποδογύρισε. Η εκτέλεση είναι τόσο επιτυχημένη που το φωτιστικό δείχνει σαν να αποτελείται από κάποιο υγρό το οποίο ενώ χυνόταν, πάγωσε στον χρόνο.

Ο σχεδιασμός έγινε από τον καλλιτέχνη Kouichi Okamoto και η σειρά περιλαμβάνει δύο εξίσου εντυπωσιακά μοντέλα. Η πρώτη εκδοχή είναι έναεπιτραπέζιο φωτιστικό, η δεύτερη εκδοχή είναι μια απλίκα για τοποθέτηση σε τοίχο. Η κατασκευή είναι εξ ολοκλήρου μεταλλική και η Liquid Lamp προσφέρεται σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς, κόκκινο ή λευκό. Το κόκκινο σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ το λευκό βγάζει μια πιο μινιμαλιστική απλότητα.

Η Liquid Lamp έχει ένα ιδιαίτερο και κλασσικά Ιαπωνικό Design που ξεχωρίζει με την απλότητα του, ενώ η επιλογή λαμπτήρα από τον χρήστη δίνει και μια διάσταση ιδιοκατασεκυής.

Το μεταλλικό “καπέλο” είναι το μόνο εξάρτημα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, καθώς η Liquid Lamp δεν συνοδεύεται από καλώδιο ή λάμπα. Το concept είναι να επιλέξει ο χρήστης τι είδους λάμπα και τι μήκους καλώδιο επιθυμεί. Έτσι στο πίσω μέρος υπάρχει μια υποδοχή στήριξης καλωδίου και ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει την λάμπα της επιλογής του, λαμπτήρα φθορισμού λαμπτήρα αλογόνου, λυχνία LED ή ότι άλλο επιθυμεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.