Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό δαπέδου Paranoid από την Ligne Roset.

Φωτιστικό δαπέδου Paranoid από την Ligne Roset.

by Andreas Rekopoulos

Το Paranoid της Γαλλικής Ligne Roset είναι ένα εύκαμπτο φωτιστικό δαπέδου με ιδιαίτερα εκκεντρικό Design. Διαθέτει 25 λυχνίες LED και δυνατότητα dimming.

Ο σχεδιασμός έγινε από τον Swann Bourotte, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται πλήρως στην ονομασία Paranoid. Η σιλουέτα του φωτιστικού αποπνέει αυτή την χαοτική αίσθηση της παράνοιας, διατηρώντας όμως παράλληλα μια μοντέρνα και κομψή γραμμή. Το Paranoid θα ταιριάξει σε κάθε μοντέρνο ντεκόρ και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα με την εκκεντρική και επιβλητική παρουσία του στον χώρο.

Το σώμα του φωτιστικού αποτελείται από τρεις σωλήνες συνδεδεμένους με  εύκαμπτες φωτεινές ενώσεις. Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει εύκολη κατεύθυνση της δέσμης του φωτός και παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών αφηρημένων σχεδίων. Η τοποθέτηση των LED σε πολλαπλά σημεία κάνει το “σώμα” του Paranoid να φέγγει και ενισχύει την ήδη χαοτικά ασύμμετρη σιλουέτα του. Τέλος υπάρχει και ενσωματωμένο Dimmer, μια λειτουργία επιθυμητή, όμως όχι ιδιαίτερα συνηθισμένη στα φωτιστικά που χρησιμοποιούν λυχνίες LED.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.