Αρχική Σπίτι & Design LightSKIN ενσωματωμένα φώτα ποδηλάτου LED.

LightSKIN ενσωματωμένα φώτα ποδηλάτου LED.

by Anna Karataglidou
LightSKIN Bicycle Built-In LED Tail Light

Τα LED φώτα ποδηλάτου της Κορεάτικης εταιρίας  LightSKIN ενσωματώνονται στην βάση της σέλας του ποδηλάτου σας και συνδυάζουν υψηλή αισθητική και ασφάλεια.

Πίσω από την δημιουργία αυτού του καινοτόμου συστήματος φωτισμού για ποδήλατο, βρίσκεται μια  απλή χρηστική αρχή. Για να προφυλάξει κάποιος κάτι το τοποθετεί μέσα σε ένα κέλυφος. Τα φώτα ποδηλάτου είναι συνήθως πρόσθετα αξεσουάρ, που τοποθετούνται εκ των υστέρων και είναι επιρρεπή σε… ατυχήματα. Μπορούν να χτυπηθούν εύκολα και εξίσου εύκολα μπορούν να κλαπούν. Τα φώτα ποδηλάτου της LighSKIN  δεν προεξέχουν και συνεπώς δεν μπορούν να πάθουν ζημιά εύκολα. Παράλληλα η απόλυτη ενσωμάτωση τους στην βάση της σέλας προσδίδει στο design μια «ομοιογένεια» που τα καθιστά τόσο κομψά σαν να ήταν αυτονόητο ότι εκεί είναι η φυσική τους θέση. Τα φώτα ποδηλάτου LightSKIN έχουν διακριθεί για το καινοτόμο design τους με το σημαντικό βραβείο “red dot design award” το 2010.

H LightSKIN ενσωμάτωσε φωτάκια τύπου LED σε μία μονάδα που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα μέσα στον σωλήνα της σέλας. Με μία μοναδική τεχνική κατόρθωσε να σταθεροποιήσει απόλυτα το κύκλωμα LED στο εσωτερικό του στύλου της σέλας, ανεξάρτητα από το ύψος της. Οι σχεδιαστές της LightSKIN έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη που οφείλει να παρέχει η σέλα στον ποδηλάτη και έτσι δημιούργησαν ένα πολύ απλό, μίνιμαλ σχέδιο και χρηστικό σχέδιο, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη αντοχή και λειτουργικότητα του εξαρτήματος.

Το κύκλωμα φωτισμού τύπου LED, είναι πρωτότυπη επινόηση της LightSKIN και βρίσκεται σε αναμονή έγκρισης πατέντας. Είναι απολύτως αδιάβροχο χάρη στο «μαξιλαράκι» σιλικόνης που διαθέτει πίσω από τους λαμπτήρες και λειτουργεί με απλές μπαταριές  τύπου ΑΑ. Έχει  διάρκεια λειτουργίας από 50 ώρες (τα 5 LED αναμμένα στην ένταση 5) έως και 400 ώρες (τα 3 LED αναμμένα στην ένταση 3). Για να ελαχιστοποιηθούν οι τρύπες στον κορμό της σέλας, η LightSKIN εφάρμοσε τον διακόπτη στον πρώτο φακό LED, κάνοντας τον χειρισμό του προϊόντος ιδιαίτερα εύκολο και το χειριστήριο εντελώς αόρατο. Αισθητικά η λύση αυτή ακολουθεί τον συνολικό λιτό σχεδιασμό του  αντικείμενου, συμπληρώνοντας έτσι τον άψογη εικόνα του.

Τα LED φώτα ποδηλάτου ταιριάζουν σε όλα τα ποδήλατα, ενώ η εταιρία έχει ήδη συνάψει και αρκετές συνεργασίες με κατασκευαστές ποδηλάτων που εξοπλίζουν τα ποδήλατα τους με φώτα LightSKIN απευθείας από την γραμμή παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.