Αρχική Τεχνολογία Αδιάβροχη θήκη iPhone 4 της LifeProof.

Αδιάβροχη θήκη iPhone 4 της LifeProof.

by Andreas Rekopoulos
LifeProof iPhone Waterproof Case

Μόλις επενδύσατε στην αγορά ενός νέου και γυαλιστερού iPhone 4 και τώρα σκέφτεστε πως θα το προστατέψετε από τις επιπτώσεις της καθημερινής σας ζωής? Η αδιάβροχη θήκη iPhone της LifeProof είναι ίσως η πιο εξελιγμένη θήκη που έχει φτιαχτεί για το iPhone και προστατεύει το αγαπημένο σας τηλέφωνο πραγματικά από τα πάντα.

Έχει απίστευτα μικρές διαστάσεις, με πάχος 1,5 χιλιοστό και βάρος μόλις 28 γραμμάρια δεν διαφέρει από μια απλή θήκη. Αδιαβροχοποιεί πλήρως το iPhone σε βάθος έως 2 μέτρα κάτω από το νερό και πληρεί προδιαγραφές τύπου IP-68 για προστασία στρατιωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Η προδιαγραφή IP-68 περιλαμβάνει 26 τεστ κάποια εκ των οποίων προϋποθέτουν να πέσει η συσκευή από ύψος 2 μέτρων σε τσιμεντένια επιφάνεια με όλες τις πιθανές γωνίες.

Επίσης είναι πιστοποιημένη για προστασία από οποιοδήποτε σχεδόν μορφή υγρών και στερεών στοιχείων όπως χώμα, λάσπη, νερό, κτλ. Όπως αποδεικνύουν τα διαφημιστικά βίντεο της εταιρίας (στην συνέχεια του άρθορυ) ακόμη και εάν βάλετε το τηλέφωνο μέσα σε ένα μπολ με κέτσαπ και μουστάρδα, η LifeProof δεν πρόκειται να το αφήσει να πάθει τίποτα…

Ακούγεται απλό, όμως για να κατασκευαστεί μια τόσο μικρή θήκη που να προσφέρει τόσο απόλυτη προστασία έχει χρησιμοποιηθεί εντυπωσιακή τεχνολογία. Τα ηχεία και τα μικρόφωνα του τηλεφώνου προστατεύονται από ειδικές αδιάβροχες μεμβράνες που δεν εμποδίζουν την μεταφορά του ήχου. Οι κάμερες και η οθόνη έχουν αντιανακλαστικά τζάμια με δύο μεμβράνες προστασίας από γρατζουνιές και κρούση. Τέλος το σώμα του τηλεφώνου προστατεύεται από ένα πολυκαρβονικό πλαίσιο σε συνδυασμό με δύο στρώσεις από αντικραδασμικά υλικά που καλύπτουν με ακρίβεια κάθε κουμπί και διακόπτη. Ακόμη και το βύσμα των ακουστικών έχει αδιαβροχοποιηθεί και παραμένει χρησιμοποιήσιμο μαζί με την θήκη, έτσι εάν έχετε αδιάβροχα ακουστικά μπορείτε να ακούτε μουσική ενώ κολυμπάτε!

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των iPhone είναι ότι ασχολούνται τόσες πολλές εταιρίες με την κατασκευή των αξεσουάρ τους που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάποιος αυτό που ψάχνει. Κατά την άποψη μας η αδιάβροχη θήκη iPhone LifeProof αποτελεί ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ που έχουμε δει για το δημοφιλές τηλέφωνο της Apple, διότι χωρίς να προσθέτει μεγάλο όγκο, προστατεύει την συσκευή πραγματικά από τα πάντα διατηρώντας παράλληλα την χρηστικότητα της στο μέγιστο. Επίσης τέτοιου είδους προστασία δίνει και άλλες δυνατότητες, όπως να ακούτε άφοβα μουσική σε μια πισίνα ή να τραβάτε φωτογραφίες κάτω από το νερό. Ξεχάστε λοιπόν τα αυτοκόλλητα οθόνης και τις ευαίσθητες δερμάτινες θήκες, γιατί η απόλυτη θήκη για το iPhone 4 είναι εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.