Αρχική Σπίτι & Design LED φωτιστικό Needle Lamp από την Vitamin.

LED φωτιστικό Needle Lamp από την Vitamin.

by Andreas Rekopoulos
Needle Lamp Vitamin

Η Needle Lamp είναι ένα ευφάνταστο φωτιστικό LED από την  Λονδρέζικη εταιρία Vitamin που το σχέδιο του είναι εμπνευσμένο από βελόνες πλεξίματος.

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το κλασσικό αξεσουάρ της γιαγιάς, οι βελόνες πλεξίματος, θα μπορούσαν να μετασχηματιστούν σε ένα τόσο μοντέρνο και διαφορετικό φωτιστικό? Μα φυσικά η V2 Studios η οποία σχεδίασε το ιδιαίτερο αυτό κομμάτι…..

Δύο γυαλιστερές μεταλλικές βελόνες αποτελούν τους βραχίονες της Needle Lamp, ενώ το καλώδιο του ρεύματος τυλίγεται γύρω τους κρύβοντας τον σύνδεσμο τους και προσομοιώνοντας το γνωστό κουβάρι πλεξίματος. Το «χάος» του κουβαριασμένου καλωδίου έρχεται σε άμεση αντίστιξη με το απλό γεωμετρικό σχήμα των βραχιόνων δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα εικαστική αντίθεση. Ένα  εκπληκτικό σχέδιο που είναι σίγουρα μοντέρνο, αλλά εισάγει και μια ρετρό αναφορά με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.