Αρχική Σπίτι & Design LED Φωτιστικό γραφείου Swing Lamp από την Aluci.

LED Φωτιστικό γραφείου Swing Lamp από την Aluci.

by Andreas Rekopoulos
Φωτιστικό γραφείου Swing Lamp από την Aluci

Το LED φωτιστικό γραφείου Swing σχεδιάστηκε από τον Alain Berteau για την Βέλγικη εταιρία Aluci. Με απόλυτα αφαιρετικό και γεωμετρικό σχεδιασμό, σίγουρα απευθύνεται στους λάτρεις του μινιμαλισμού.

Είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και οι λυχνίες που χρησιμοποιεί είναι τύπου LED για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι ο σχεδιασμός του φωτιστικού έχει και μια οικολογική διάσταση. Παράλληλα η ένταση και η απόχρωση του φωτός είναι μελετημένη για χρήση γραφείου, έτσι τα LED δεν παράγουν την συνήθη απολύτως λευκή απόχρωση, αλλά μια “ζεστή” ελαφρώς κίτρινη απόχρωση πιο φιλική στα μάτια του χρήστη.

Όμως εκτός από την χρηστική του διάσταση το φωτιστικό γραφείου Swing κυρίως ξεχωρίζει για την εικαστική του άποψη. Με απλή και “απόλυτη” φόρμα αποτελεί ένα γλυπτό, που ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται τραβάει τα βλέμματα. Ένα απολύτως μινιμαλιστικό κομμάτι που ο σχεδιασμός του στηρίζεται στην ομορφιά της απλότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.