Αρχική Σπίτι & Design Κρεβάτι Air Bed από την Lago, απολύτως ανάλαφρο.

Κρεβάτι Air Bed από την Lago, απολύτως ανάλαφρο.

by Andreas Rekopoulos

Το κρεβάτι Air Bed της Lago μοιάζει να αιωρείται στον αέρα, για να επιτευχθεί αυτή η εντυπωσιακή οπτική εικόνα τα πόδια του κρεβατιού είναι φτιαγμένα από διάφανες γυάλινες πλάκες.

Ο Σχεδιασμός έγινε από τον Daniele Lago και διαφέρει ευχάριστα από τα συνηθισμένα. Συνήθως η βάση του κρεβατιού είναι αυτή που δίνει όγκο στο έπιπλο και το στρώμα είναι απλά ένα απαραίτητο εξάρτημα. Το Air Bed αντιστρέφει αυτή την λογική και χρησιμοποιεί μια διάταξη που η βάση είναι σχεδόν αόρατη και το στρώμα είναι το στοιχείο που δίνει όγκο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς το κρεβάτι φαίνεται σαν να αιωρείται στο κενό.

Όμως το Air Bed διαθέτει και μια ξεχωριστή πινελιά κάτω από το στρώμα. Στην τάβλα του κρεβατιού υπάρχουν κομμένες οπές που σχηματίζουν 20 διαφορετικές “στάσεις” από το Kama Sutra. Οι τολμηρές αυτές παραστάσεις κάνουν το κρεβάτι σέξι και διαφορετικό όμως παράλληλα εξυπηρετούν και στον εξαερισμό του στρώματος.

Το πλαίσιο του κρεβατιού είναι μεταλλικό και εκεί βιδώνουν οι 4 παραλληλόγραμμες γυάλινες βάσεις, ανάλογα αν θα τοποθετηθούν οι βάσεις κάθετα ή οριζόντια προσαρμόζεται και το ύψος του κρεβατιού.Παράλληλα το Air Bed διαθέτει και μια σειρά από δυνατότητες παραμετροποίησης, το προσκέφαλο διατίθεται σε φινίρισμα υφάσματος, δέρματος και οικολογικού δέρματος, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προσθήκης ειδικού ραφιού για βιβλία ή άλλα μικροαντικείμενα.  Το Air Bed διατίθεται σε μόνο ή διπλό κρεβάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.