Αρχική Τεχνολογία Σκληρός δίσκος LaCie Starck Mobile με USB 3.0

Σκληρός δίσκος LaCie Starck Mobile με USB 3.0

by Andreas Rekopoulos

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος LaCie Starck Mobile είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της LaCie με τον θρύλο του σύγχρονου Design, Philippe Starck.

Το σχέδιο είναι χαρακτηριστική δουλειά του Starck καθώς είναι απλό, ποιοτικό και με έμφαση στην εργονομία. Παράλληλα ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, από το αλουμινένιο περίβλημα έως την γυαλιστερή πρόσοψη που δίνει την εικόνα ρευστού μετάλλου και είναι εμπνευσμένη από τον υδράργυρο. Η κατασκευή του κελύφους γίνεται από αλουμίνιο πάχους 2 χιλιοστών, το οποίο πέρα από την άψογη αισθητική και την υψηλή του αντοχή, λειτουργεί και ως ψήκτρα επιταχύνοντας την απαγωγή της θερμότητας κρατώντας έτσι τον δίσκο δροσερό.

Στον τεχνολογικό τομέα ο δίσκος χρησιμοποιεί πρωτόκολλο μεταφοράς δεδομένων USB 3.0 του οποίου οι προδιαγραφές είναι για ταχύτητες έως 5Gb/s (600MB/s), δηλαδή περίπου 10 φορές η ταχύτητα του USB 2.0. Έτσι ο LaCie Starck Mobile συνδυάζει κορυφαία αισθητική με προηγμένη τεχνολογία σε έναν δίσκο που διαφέρει από τους συνηθισμένους.

Όμως εκτός από το καλοσχεδιασμένο hardware ο δίσκος της LaCie συνοδεύεται και από ένα πλούσιο πακέτο software το οποίο απλοποιεί την χρήση του και επεκτείνει τις δυνατότητες του. Το LaCie Setup Assistant σας επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση του σκληρού σε PC αλλά και σε Mac. Το LaCie Backup Assistant βοηθάει στο να κάνετε εύκολα backup τα δεδομένα σας, ενώ με την αγορά κάθε σκληρού δίσκου έχετε για ένα χρόνο δωρεάν 10 GB αποθηκευτικού χώρου online, μέσω της υπηρεσίας Wuala Online Storage.

O LaCie Starck Mobile διατίθεται σε χωρητικότητα 500GB.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.