Αρχική Τεχνολογία Porsche Design USB 3.0 Key από την LaCie.

Porsche Design USB 3.0 Key από την LaCie.

by Anna Karataglidou
Porsche Design USB 3.0 Key - LaCie

Διαχρονική αισθητική Porsche και τεχνολογία LaCie σε ένα φλασάκι USB 3.0.

Από το 2003 η Porsche Design και η εταιρεία τεχνολογικών προϊόντων LaCie συνεργάζονται για την δημιουργία προϊόντων ψηφιακής αποθήκευσης που υπερέχουν σε αισθητική αλλά και σε λειτουργίες. Αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας τους ήταν ένας σκληρός δίσκος ξεχωριστού design. Στο ίδιο πνεύμα δημιουργήθηκε και το LaCie Porsche Design USB 3.0 Key, ένα φορητό στικ για να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας με ταχύτητα (USB 3.0), ασφάλεια και εξαιρετικό σχεδιασμό.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις το LaCie Porsche Design USB 3.0 Key μεταφέρει τα δεδομένα με ταχύτητα μέχρι 95MB/s. Λογικό, εφόσον το όνομα Porsche παραπέμπει σε μεγάλες ταχύτητες.

Το Porsche Design USB 3.0 Key είναι ένα ατσάλινο μασίφ κομμάτι με αυστηρές γραμμές και μίνιμαλ σχεδιασμό με εξαιρετικά λεπτές διαστάσεις. Έξτρα χαρακτηριστικά του Porsche Design USB 3.0 Key είναι το ενσωματωμένο λογισμικό κρυπτογράφησης της LaCie και δυνατότητα χρήσης υπηρεσίας ασφαλούς Cloud Storage. Τα πολύτιμα δεδομένα σας είναι προστατευμένα από παντού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.