Αρχική Σπίτι & Design Label Chair μία πτυσσόμενη καρέκλα που γίνεται και πίνακας.

Label Chair μία πτυσσόμενη καρέκλα που γίνεται και πίνακας.

by Andreas Rekopoulos
Label Folding Chair by Felix Guyon for LA FIRME

Η Label Chair είναι μία πραγματικά μοναδική ξύλινη πτυσσόμενη καρέκλα που σχεδίασε ο Καναδός designer Félix Guyon για την εταιρία LE FIRME.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της Label Chair την καθιστά πολυχρηστική καθώς σε αντίθεση με κάθε συμβατικό κάθισμα, παρέχει δυνατότητα προσαρμογής της πλάτης ανάλογα με την εξυπηρέτηση του χρήστη. Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό της είναι ότι πρόκειται για μία καρέκλα πτυσσόμενη η οποία κλείνει, γίνεται επίπεδη και μετατρέπεται σε ένα κομψό πίνακα! Όμως η πτυσσόμενη καρέκλα Label Chair είναι και εξαιρετικά πρακτική, διπλωμένη καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, αφού το πάχος της είναι μόλις 25 χιλιοστά.

Πρακτική και αναπαυτική η Label Chair κατασκευάζεται από Ρωσική σημύδα 17 στρώσεων και από ανοξείδωτο ατσάλι. Η ποιότητα των υλικών και το μοναδικό της design καθιστούν την πτυσσόμενη καρέκλα Label όχι μόνο ένα πολυχρηστικό έπιπλο αλλά και ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο. Σε τρεις διαφορετικές εκδοχές η καρέκλα, όταν είναι κλειστή, παραπέμπει στις ταμπέλες των καταστημάτων και διαθέτει κομψή οπή στο πάνω μέρος από όπου μπορείτε να την κρεμάσετε. Είναι ένα μοναδικό κομμάτι για τους λάτρεις του vintage και όχι μόνο.

Ο Félix Guyon σπούδασε design στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και στην École de design Nantes Atlantique της Γαλλίας. Έχει εργαστεί σε διάφορα projects σε Μόντρεαλ και Λονδίνο. Η LA FIRME είναι μία Καναδική εταιρία που απαρτίζεται από νέους δημιουργούς, οι οποίοι μέσα από οικονομικό, οικολογικό και ανθρωποκεντρικό πρίσμα δίνουν έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υλικών και των καλύτερων προμηθευτών παρέχοντας προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.