Αρχική Σπίτι & Design Κρεμαστό Τραπέζι Infinity της Bozhinovski Design.

Κρεμαστό Τραπέζι Infinity της Bozhinovski Design.

by Andreas Rekopoulos
Κρεμαστό Τραπέζι Infinity της Bozhinovski Design

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Bozhinovski Design παρουσιάζει το εντυπωσιακό Infinity ένα μοναδικό κρεμαστό τραπέζι που μοιάζει να αιωρείται στον χώρο.

Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που το κάνει ιδανικό για τραπέζι συνεδριάσεων, καθώς το σχήμα του τραπεζιού είναι τέτοιου που προβλέπει έξι θέσεις καθήμενων και μια κεντρική θέση στην κεφαλή του τραπεζιού για αυτόν που παρουσιάζει.

Μια από τις καινοτομίες του Infinity είναι ότι η τάβλα του δεν είναι ένα μονοκόμματο κομμάτι, αλλά αποτελείται από επιμέρους κομμάτια που συνδέονται μεταξύ τους. Κάθε κομμάτι είναι σε μέγεθος για να εξυπηρετεί δύο άτομα και συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλικές λάμες. Ο σπονδυλωτός αυτός σχεδιασμός επιτρέπει στο τραπέζι να μεγαλώσει και να επεκταθεί επ’ άπειρον, εξ ου και το όνομα Infinity Table.

Βέβαια το κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού που κάνει το Infinity να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο είναι ότι δεν έχει πόδια, στηρίζεται με συρματόσχοινα από το ταβάνι και το πάτωμα, οπότε κυριολεκτικά αιωρείται στον χώρο!

Το άκρως φουτουριστικό αυτό κρεμαστό τραπέζι συμπληρώνεται ιδανικά από τις ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες του, οι οποίες όταν δεν χρησιμοποιούνται κουμπώνουν βολικά κάτω από την τάβλα ώστε να μην πιάνουν επιπλέον χώρο.

Η κατασκευή γίνεται από μασίφ ατσάλι, φυσικά μόνον κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.