Αρχική Σπίτι & Design Κρεμαστό φωτιστικό Symphony από τους Anna Strupinskaya & Alexey Ivashkevich.

Κρεμαστό φωτιστικό Symphony από τους Anna Strupinskaya & Alexey Ivashkevich.

by Andreas Rekopoulos
Symphony Lamp by Anna Strupinskaya and Alexey Ivashkevich

Οι Ρώσσοι σχεδιαστές Anna Strupinskaya και Alexey Ivashkevich παρουσιάσαν στην διάρκεια της έκθεσης Milan Design Week 2014 την νέα τους δουλειά, το εντυπωσιακό κρεμαστό φωτιστικό Symphony.

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού είναι η σύνδεση μεταξύ κυμάτων φωτός και κυμάτων ήχο, δύο μορφών ενέργειας καθοριστικών για την για την ζωή μας, αλλά και για την αντίληψη του κόσμου γύρω μας. Ήχος και φως συνενώνονται σε εικαστικό επίπεδο με την χρήση τριών δεσμών από πολύχρωμη σιλικόνη, οι οποίες αναπαριστούν ηχητικά κύματα. Οι φωτεινές δεσμίδες μιμούνται παράλληλα σειρές από σωλήνες και παραπέμπουν σε δομές μουσικών οργάνων.

Οι σχεδιαστές αναφέρουν ότι πειραματίστηκαν ιδιαίτερα με το υλικό και την συμπεριφορά τους όταν αυτό φωτιστεί, ώστε να επιτύχουν το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που δίνει το κρεμαστό φωτιστικό Symphony όταν είναι αναμμένο.

Η Anna Strupinskaya και ο Alexey Ivashkevich ξεκίνησαν την δημιουργική τους συνεργασία εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με βάση την Μόσχα δημιουργούν, πειραματίζονται και παρουσιάζουν πολλά χειροποίητα αντικείμενα design με τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.