Αρχική Τεχνολογία Κρεμαστά ηχεία Astute από την Origin Live.

Κρεμαστά ηχεία Astute από την Origin Live.

by Olga Katsiou

Τα ηχεία Astute της Origin Live συνδυάζουν εξαιρετικό design με υψηλή ποιότητα ήχου, χάρη σε μια πρωτοποριακή σχεδιαστική προσέγγιση όπου το ηχείο αναρτάται στην βάση του με συρματόσχοινα.

Η Origin Live χρησιμοποιεί ένα απλό κυλινδρικό ηχείο σχεδιασμένο με γνώμονα την απόδοση και η εμφάνιση εξαρτάται 100% από την βάση των ηχείων. Έτσι διαφορετικές βάσεις μπορούν να αλλάξουν τελείως το ύφος και σχήμα των ηχείων, διατηρώντας πάντα σταθερή απόδοση.

Τα Astute διατίθενται με μια μεγάλη ποικιλία βάσεων που ποικίλει από κλασσικές ξύλινες κατασκευές, έως μινιμαλιστικές διάφανες ακρυλικές πλάκες. Έτσι τα Astute μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε κάθε χώρο είτε κλασσικής, είτε μοντέρνας αισθητικής . Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος στήριξης είναι μοναδική στο είδος της, καθώς το ηχείο αναρτάται από την βάση του με συρματόσχοινα και βρίσκεται ουσιαστικά κρεμασμένο στον αέρα.

Σύμφωνα με την Origin Live αυτή η τεχνική λύση ελαχιστοποιεί του κραδασμούς και διαχωρίζει με τον καλύτερο τρόπο τον ήχο που παράγεται από τον κώνο του ηχείου από τις ηχητικές ανωμαλίες που δημιουργούνται από άλλα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική  ηχητική διαύγεια με ελάχιστη παραμόρφωση. Τα ηχεία της σειράς Astute χρησιμοποιούν μια διάταξη που περιλαμβάνει ένα κεντρικά τοποθετημένο woofer σε συνδυασμό με ένα co-axial tweeter. Τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι επιπέδου audiophile και υπάρχουν αρκετές επιλογές σε κώνους και τεχνικές προδιαγραφές ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου 2300£.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.