Αρχική Μόδα & Ένδυση Κράνος για μοτοσυκλέτα & κράνος σκι Lacoste Lab for Lacoste L!VE.

Κράνος για μοτοσυκλέτα & κράνος σκι Lacoste Lab for Lacoste L!VE.

by Andreas Rekopoulos
Lacoste Lab for Lacoste L!VE Helmet Collection

Η πολύχρωμη συλλογή μόδας Lacoste L!VE εκτός των άλλων περιλαμβάνει και μια σειρά από κομψά κράνη τόσο για μοτοσυκλέτα όσο και για σκι.

Υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή ChristophePillet η Γαλλική μάρκα έχει δείξει τελευταία έναν νέο εαυτό, πιο φρέσκο, μοντέρνο και δημιουργικό. Οι σχεδιαστική ομάδα Lacoste Lab διατηρεί το δομικά στοιχεία της διάσημης μάρκας και ενσωματώνοντας όμως ταυτόχρονα στοιχεία που ξεφεύγουν εντελώς από το κλασσικό Lacoste, όπως τα μοντέρνα χρώματα της συλλογής LacosteL!VE.

Το κομψά κάνη Lacoste σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το Γαλλικό σχεδιαστικό στούντιο Design GPA και διατίθενται σε δύο τύπους, σε κράνος μοτοσυκλέτας και σε κράνος σκι. Κύριο χαρακτηριστικό τους οι όμορφες χρωματικές συνθέσεις και οι χαρακτηριστικές ιριδίζοντες ζελατίνες. Αγαπημένη μας λεπτομέρειες, το χρώμα της ζελατίνας στο κράνος για μοτοσυκλέτα που εμφανίζεται ως φυσική συνέχεια της χρωματιστής γραμμής του κράνους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.