Αρχική Μόδα & Ένδυση Μοντέρνα κοσμήματα εμπνευσμένα από πρωτόζωα της Nervous System.

Μοντέρνα κοσμήματα εμπνευσμένα από πρωτόζωα της Nervous System.

by Andreas Rekopoulos

Η σειρά από μοντέρνα κοσμήματα Radiolaria σχεδιάστηκε από την Jessica Rosenkrantz και τον Jesse Louis Rosenberg και η μορφή τους είναι εμπνευσμένη από την δομή των κυττάρων και συγκεκριμένα των πρωτόζωων οργανισμών. Η δομή τους είναι σαν ένα τρισδιάστατο δίχτυ στον χώρο και οι ενώσεις, οι διακλαδώσεις και οι αποστάσεις των δομικών στοιχείων βασίζονται σε χιλιάδες χρόνια φυσικής εξέλιξης, ώστε να διατηρούν μέγιστη συνοχή.

Τα μοντέρνα κοσμήματα Radiolaria φτιάχνονται από την εταιρία Nervous System και μέσω μιας πρωτοποριακής κατασκευαστικής διαδικασίας προσομοιώνουν αυτές τις πολύπλοκες οργανικές συνθέσεις. Η σειρά περιλαμβάνει περιδέραια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, καρφίτσες και σκουλαρίκια φτιαγμένα από ασήμι, επιχρυσωμένο ατσάλι, χειρουργικό ατσάλι και σιλικόνη. Το σχέδιο τους είναι σαγηνευτικό και διαφορετικό, καθώς απεικονίζει με επιτυχημένο τρόπο την συμμετρία της φύσης.

Όμως πέρα από τα αντικείμενα ως αντικείμενα αξία έχει και η εξελιγμένη μέθοδος παραγωγής. Η Jessica και ο Jesse είναι και οι δύο απόφοιτοι του MIT και έχουν εξελίξει ένα ειδικό software που οδηγεί ένα λέιζερ ακριβείας ώστε να διαμορφώσει όλα αυτά τα περίπλοκα σχήματα, κάτι σαν εκτύπωση 3D. Η διαδικασία μάλιστα είναι τόσο ευέλικτη που ο πελάτης μπορεί μέσω της ιστοσελίδας της Nervous System να σχεδιάσει ο ίδιος κοσμήματα, δημιουργώντας έτσι μοναδικά σχέδια που εκφράζουν την προσωπική του άποψη περί συμμετρίας ή ασυμμετρίας.

Η σειρά από μοντέρνα κοσμήματα Radiolaria έχει κάτι για όλα τα γούστα, πλαστικά, μεταλλικά, μικρά ή μεγάλα, ενώ υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο στις διαστάσεις και το στυλ που επιθυμείτε. Πρόκειται για μια σειρά από ιδιαίτερα μοντέρνα κοσμήματα που σχέδιο τους διαφέρει από οτιδήποτε άλλο, όντας πολύπλοκο και όμως μινιμαλιστικό και ανάλαφρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.