Αρχική Μόδα & Ένδυση Κοσμήματα από γυαλί των Marina και Susanna Sent.

Κοσμήματα από γυαλί των Marina και Susanna Sent.

by Andreas Rekopoulos
Bubbles Glass Jewelry by Marina and Susanna Sent

H Marina και η Susanna Sent είναι δύο αδερφές και συνεργάτιδες, που δημιουργούν κοσμήματα από γυαλί στο Μουράνο της Ιταλίας.

Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια παράδοση του Μουράνο στην επεξεργασία του γυαλιού και μία φρέσκια ιδέα, οι Sent δημιουργούν πρωτότυπα και εξαιρετικά κομψά κοσμήματα από γυαλί, κατάλληλα για κάθε περίσταση. Οι γυάλινες, λεπτές χάντρες των κοσμημάτων θυμίζουν φούσκες σαπουνάδας, γι’ αυτό και η σειρά κοσμημάτων τους έχει τον τίτλο “Soap Glass”. Οι υπέροχες αντανακλάσεις του φωτός μέσα στις γυάλινες μπάλες καθιστούν τα κοσμήματα ξεχωριστά, αλλά και πολύ φίνα.

Οι μπάλες περνιούνται σε λεπτό και σταθερό σύρμα, που μπορείτε να ρυθμίσετε γύρω από το λαιμό σας. Είναι ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε ντύσιμο και αγαπητά σε κάθε ηλικία.

H Marina και η Susanna Sent διατηρούν εργαστήριο σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων στο Μουράνο. Προσπαθούν, με τις δημιουργίες τους, να βρουν τη δική τους σύγχρονη έκφραση, μεταφράζοντας την παράδοση αιώνων και προτείνοντας μοναδικά σε αισθητική, αλλά και σε ποιότητα, κοσμήματα από γυαλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.