Αρχική Σπίτι & Design Κόκκινη σεζλόνγκ από τους Muller Van Severen.

Κόκκινη σεζλόνγκ από τους Muller Van Severen.

by Andreas Rekopoulos
Η κόκκινη σεζλονγκ του Muller Van Severen

Το σχεδιαστικό δίδυμο Muller Van Severen παρουσιάζει μια αφαιρετική σεζλόνγκ που ενθουσιάζει με το ξεχωριστό της στυλ και την πρωτότυπη λειτουργικότητα που προσφέρει.

Το ιδιαίτερο αυτό κομμάτι ονομάζεται Duo Seat + Lamp και ουσιαστικά συνδυάζει σε ένα έπιπλο πολυθρόνα, σεζλόνγκ και φωτιστικό. Όλος ο σχεδιασμός βασίζεται σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, την συναναστροφή δύο ανθρώπων. Για αυτό τον λόγο πρόκειται για ένα διπλό κάθισμα όπου δύο άνθρωποι κάθονται μαζί σε χαλαρή στάση, συζητάν, συναναστρέφονται και συνυπάρχουν. Το ενσωματωμένο φωτιστικό είναι η τελική πινελιά που κάνει το κομμάτι πιο εκλεπτυσμένο και ατμοσφαιρικό.

Ενδιαφέρουσα όμως είναι και η επιλογή και σύνθεση των υλικών. Ένα ατσάλινο πλαίσιο συνδυάζεται όμορφα με κομμάτια γνήσιου δέρματος.  Ο συνδυασμός των δύο είναι αισθητά αφαιρετικός καθώς και το πλαίσιο στήριξης αλλά και τα καθίσματα έχουν ιδιαίτερα λεπτό προφίλ, έτσι το έπιπλο γίνεται αέρινο και κρύβει κομψά το όγκο του αποκτώντας μια σχεδόν μονοδιάστατη, γραφιστική υπόσταση.  Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή σεζλόνγκ που σίγουρα αποτελεί μια σαφή δήλωση στιλιστικής άποψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.