Αρχική Σπίτι & Design Βιβλιοστάτες Knowledge in the Brain του Karim Rashid.

Βιβλιοστάτες Knowledge in the Brain του Karim Rashid.

by Andreas Rekopoulos
Knowledge in the Brain Karim Rashid

Οι ιδιαίτεροι βιβλιοστάτες Knowledge in the Brain σχεδιάστηκαν από τον ταλαντούχο Karim Rashid και θα δώσουν μια νότα στυλ σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι.

Το σχέδιο είναι μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του κεφαλιού του Rashid, κομμένο όμως στα δύο ώστε να φαίνεται ο εγκέφαλος, ο οποίος ξεχωρίζει λόγω χρωματισμού. Το μήνυμα είναι σαφές, το διάβασμα βοηθάει στην ανάπτυξη της νόησης και των εγκεφαλικών λειτουργιών.Ένας επιτυχημένος συμβολισμός για έναν αντικείμενο που σκοπό έχει να στηρίζει τις αγαπημένες σας πηγές γνώσης (βιβλία) αγαπημένα σας στην θέση τους.

Η παραγωγή γίνεται από την Δανέζικη εταιρία menu, το υλικό που χρησιμοποιούν είναι μια ειδική ρητίνη η οποία έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της φυσικής πέτρας (stone-resin). Κατόπιν το πέτρινο ομοίωμα επικαλύπτεται με μια λεπτή λαστιχένια επίστρωση που δίνει αυτό το χαρακτηριστικό “βαθύ” χρώμα και κάνει το αντικείμενο απαλό στα άγγιγμα.

Οι βιβλιοστάτες Knowledge in the Brain είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ γραφείου, όπως επίσης και ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό αντικείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.