Αρχική Σπίτι & Design Ράφι με βάση για ποδήλατο της Knife & Saw.

Ράφι με βάση για ποδήλατο της Knife & Saw.

by Andreas Rekopoulos
Bike shelf by Knife & Saw

Ο Chris Brigham εργάστηκε 11 χρόνια ως γραφίστας πριν αποφασίσει ότι τελικά τον ευχαριστεί περισσότερο να δημιουργεί τρισδιάστατα αντικείμενα με τα χέρια του, παρά να εργάζεται μέσω μιας οθόνης.

Έτσι ίδρυσε την Knife & Saw και κατασκευάζει μόνος του διάφορα ενδιαφέροντα χειροποίητα έπιπλα. Ένα από τα δημιουργήματα του είναι και το “Ράφι Ποδηλάτου”. Βλέποντας τα ποδήλατα των φίλων του αφημένα τυχαία σε χολ και διαδρόμους, ο Chris σκέφτηκε ότι κάτι καλύτερο θα πρέπει να υπάρχει για να αποθηκεύσει κάποιος το ποδήλατο του με στυλ και αποφάσισε να το φτιάξει μόνος του.

Το αποτέλεσμα είναι το Bike Shelf, ένα καλοφτιαγμένο ράφι από μασίφ ξύλο το οποίο έχει μια σχισμή που μπορεί να στηρίξει ένα ποδήλατο, απλό, κομψό, ποιοτικό και έξυπνο.

Εξαιρετική δουλειά, πόσο μάλλον την στιγμή που είναι προϊόν προσπάθειας ενός ανθρώπου, ο οποίος το σχεδίασε, το δοκίμασε και το κατασκευάζει ο ίδιος. Το Bike Shelf αποδείχτηκε ιδιαίτερα δημοφιλές και από ότι φαίνεται ο Chris δεν προλαβαίνει πλέον να αντεπεξέλθει στην ζήτηση.

Το Bike Shelf είναι διαθέσιμο σε ξύλο καρυδιάς και φλαμουριάς και κοστίζει 270$ και 300$ αντίστοιχα. Στην ιστοσελίδα της Knife & Saw υπάρχουν ακριβή σχέδια και διαστάσεις για να διαγνώσει κάποιος εάν το ποδήλατο του θα ταιριάξει, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας για να ταιριάξει στο ποδήλατο σας, με ένα έξτρα κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.