Αρχική Τεχνολογία USB Boat, ένα usb hub με άποψη από την Kikkerland.

USB Boat, ένα usb hub με άποψη από την Kikkerland.

by Andreas Rekopoulos
Usb Hub Battleship by Kikkerland

Έχετε πολλά περιφερειακά με σύνδεση USB και όχι αρκετές ελεύθερες θύρες? Το USB Boat της Kikkerland έχει το σχήμα ενός μικρού πολεμικού πλοίου και το κατάστρωμα του είναι εξοπλισμένο με 5 θύρες USB, έτσι κερδίζει εύκολα την μάχη της συνδεσιμότητας.

Σχεδιάστηκε το 2003 από το δίδυμο Jess Giffin & Jim TerMeer και είναι ένα κομψό USB Hub που εκτός από τις έξτρα θύρες που προσφέρει, τακτοποιεί και οπτικά τα καλώδια με ξεχωριστό στυλ. Επίσης έχει εσωτερικά τοποθετημένο ένα βαρίδιο, ώστε να μην ανατραπεί καθώς αποσυνδέετε κάποιο καλώδιο ή σε περίπτωση που πιάσει κύμα στο γραφείο σας.

Προσωπικά μου θυμίζει λίγο τα μικρά πλαστικά πλοία από το επιτραπέζιο παιχνίδι “ναυμαχία” που έπαιζα μικρός. Το USB Boat έχει έξυπνο Design και διαφέρει ευχάριστα από τα συνηθισμένα μονότονα USB Hubs. Παράλληλα διαθέτει ποιότητα κατασκευής και συνδυάζει τον καλό σχεδιασμό με την μέγιστη χρηστικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.