Αρχική Σπίτι & Design Καθρέφτης Μπάνιου Kali από την Authentics.

Καθρέφτης Μπάνιου Kali από την Authentics.

by Andreas Rekopoulos
Authentics Kali Mirror Cabinet

Ο καθρέφτης μπάνιου Kali της Authentics κρύβει από πίσω του ένα ευρύχωρο ντουλάπι, ενώ προσφέρει και μοναδικές χρηστικές ευκολίες.

Ο σχεδιασμός του καθρέφτη-ντουλάπι Kali έγινε από το σχεδιαστικό δίδυμο Doshi Levien των Nipa Doshi και Jonathan Levien. Βασικό χαρακτηριστικό του Authentics Kali  είναι τα γυάλινα ένθετα ράφια, τα οποία ξεκινάνε μέσα από το ντουλάπι και επεκτείνονται προς τα έξω. Η ιδέα είναι εξαιρετικά απλή και ιδιαίτερα έξυπνη, γιατί να τρυπάτε τα πλακάκια του μπάνιου σας, ενώ τα ράφια μπορούν απλούστατα να στηριχτούν στον καθρέφτη? Έτσι με δύο μόνο τρύπες έχετε καθρέφτη, ντουλάπι και 4 κομψά γυάλινα ράφια.

Οι καινοτομίες του Kali όμως συνεχίζονται και στο εξωτερικό του ντουλαπιού. Ο κεντρικός καθρέφτης είναι διπλός (και μέσα και έξω) έτσι έχετε πρόσβαση σε καθρέφτη ακόμη και με το ντουλάπι ανοιχτό. Παράλληλα ο Authentics Kali διαθέτει και μια εσωτερική πρίζα, για να φορτίζετε συσκευές όπως ξυριστικές μηχανές και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μέσα στο ντουλαπάκι χωρίς καλώδια να κρέμονται γύρω από τον νιπτήρα σας. Ένα αφαιρετικό και μίνιμαλ σχέδιο που όχι μόνο θα δώσει στο μπάνιο σας στυλ, αλλά θα διευκολύνει και στην καθημερινή χρήση.

Ο καθρέφτης μπάνιου Kali έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την χρηστικότητα, αυτό φαίνεται και από τα υλικά κατασκευής. Το κεντρικό ντουλάπι είναι από πλαστικό-ASA το οποίο είναι απόλυτα ανθεκτικό σε νερό και υγρασία, παράλληλα τόσο τα γυάλινα ράφια όσο και ο καθρέφτης είναι από άθραυστο γυαλί ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι παρότι σπάνε εξαιρετικά δύσκολά, αλλά ακόμη και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα σπάσουν σε μικρά μη-αιχμηρά κομματάκια για αποφυγή τραυματισμών.

Τα ένθετα ράφια είναι μελετημένα ώστε να αφήνουν τους κατάλληλους χώρους που χρειάζεται κάποιος στο μπάνιο του, κάνοντας παράλληλα έξυπνη χρήση του εσωτερικού του ντουλαπιού. Τα διαφορετικού μεγέθους ράφια είναι προσθαφαιρούμενα, έτσι μπορείτε ελεύθερα να αλλάξετε την διάταξη τους για να δημιουργήσετε τους χώρους που σας βολεύουν. Επίσης το ντουλάπι έχει πρόβλεψη για να στηριχτεί με δύο τρόπους, έτσι ο κεντρικός καθρέφτης μπορεί να ανοίγει είτε δεξιόστροφα είτε αριστερόστροφα. Μια χρήσιμη δυνατότητα αν σκοπεύετε να βάλετε δύο Kali τον ένα δίπλα στον άλλο, καθώς έτσι μπορεί ο δεξιόςς να ανοίγει προς τα δεξιά και ο αριστερός προς τα αριστερά.

Τέλος  η Authentics  διαθέτει  και μια σειρά από αξεσουάρ που είναι μελετημένα ώστε να ταιριάξουν στις διαστάσεις του Kali, όπως βάση για οδοντόβουρτσες, κουτάκια αποθήκευσης , βάση σαπουνιού και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος στο μπάνιο του. Το αγαπημένο μας βέβαια αξεσουάρ είναι ο ένθετος στρόγγυλος μεγεθυντικός καθρέφτης που στηρίζεται στα εξωτερικά γυάλινα ράφια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.